Ingrediente pentru reteta de post Iahnie de cartofi:
- 1 kg cartofi;
- 2 cepe;
- 2 linguri ulei;
Articolul continuă după reclamă
- 1 ceasca apa;
- 1 lingura bulion;
- sare;
- o frunza mica de dafin;
- 3 rosii;
- verdeata tocata.
Mod de preparare pentru reteta de post Iahnie de cartofi:
1. Ceapa se taie marunt si se pune la calit pana devine aurie. Se adauga cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert. Se adauga, apoi, o ceasca de apa calda cu o lingura de bulion si cateva frunze de dafin.
2. Cand a inceput sa fiarba, se adauga rosiile tocate in cubulete.
3. La sfarsit se adauga patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!
FOTO: lettuce-eat.info
Desert delicios: Prajitura Mont Blanc... Desert: Reteta Placinta cu rubarba...