Ingrediente pentru reteta Supa de curcan cu taitei:
- 1,2 litri supa de pui;
- 4 morcovi mici, curatati si tocati;
- 140g de taietei medii cu ou;
- 200g carne de curcan sau pui gatita, rupta in bucati;
- 200g de mazare congelata;
- 1 legatura de ceapa verde tocata, cu radacinile si frunzele separate.
Mod de preparare pentru reteta Supa de curcan cu taitei:
1. Se fierbe supa si se adauga morcovii. Se fierb timp de 4 minute, apoi se adauga taieteii si se fierb la foc mic timp de 3 minute. Se adauga carnea de curcan, mazarea si radacinile de ceapa verde, se lasa sa se incalzeasca 1 minut sau pana se patrund. Se pune cu polonicul in farfurii, se presara frunzele de ceapa pe deasupra pentru servire.
Poftă bună!
Citeste si alte retete pe GoodFood!
Reteta zilei: Croque madame... Gustare simpla: Rețeta Cartofi Boulangère...