Ingrediente pentru reteta Paste cu rosii cherry si busuioc:
o lingura de ulei de floarea-soarelui
o ceapa taiata fin
410g rosii cherry
300ml sos Dolmio Bolognese, la care adaugati un catel de usturoi zdorbit, coriandru si busuioc uscat
3 linguri de pesto rosu
300g paste deja gatite
sau 220g paste proaspete
cateva frunze tinere de busuioc proaspat
Mod de preparare pentru reteta Paste cu rosii cherry si busuioc:
1. Se incinge uleiul intr-o tigaie, apoi se prajeste putin ceapa timp de 3 minute pana ce s-a inmuiat. Se adauga in tigaie si rosiile cherry si sosul Dolmio.
2. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa sa fiarba 10 minute. Adaugati pesto si pastele, amestecand bine pana ce pastele se incalzesc. Se serveste in boluri alaturi de paine cu coaja crocanta.
Poftă bună!
Sursa: Good Food