Antena Căutare

Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello. Desertul festiv de Crăciun cu aromă de cocos

Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello. O rețetă delicioasă cu gust intens de ciocolată și cu umplutură generoasă de cocos. Iată mai jos modul de preparare!

Ruladă de biscuiți cu cremă de Raffaello. Desertul festiv de Crăciun cu aromă de cocos | Captură Facebook

Printre rețetele de prăjituri pe care le faci cu ocazia sărbătorilor sau a unor evenimente deosebite, poți prepara și o ruladă de biscuiți cu cremă de cocos care să îți amintească de copilărie. Este un desert rapid, fără coacere, din ingrediente simple, care o să îi cucerească pe toți iubitorii de prăjituri de casă.

Citește și: Cuburi rapide de griș fără coacere. Rețeta pentru desertul care se topește în gură

Rețeta pas cu pas pentru Rulada de biscuiți cu cremă de Raffaello

Îți prezentăm în rândurile de mai jos rețeta pas cu pas pentru rulada de biscuiți cu cremă de Raffaello!

Articolul continuă după reclamă

Această rețetă de ruladă reunește două preparate de succes. Primul este batonul copilăriei, adică ciocolata de casă cu lapte praf, iar al doilea element este compoziția de bomboane Raffaello de casă care conține fulgi de cocos și lapte praf.

Ingrediente:

  • 400g biscuiți
  • 200g nucă de cocos
  • 200g lapte condensat
  • 100g unt
  • 100g ciocolată albă
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 100ml frișcă

Mod de preparare:

Într-un bol, se amestecă biscuiții mărunțiți cu nuca de cocos. Apoi, se adaugă laptele condensat, untul topit și esența de vanilie. Se amestecă totul bine până când se obține o compoziție omogenă.

Pe urmă, se întinde amestecul pe o folie alimentară, formând un dreptunghi. Se rulează cu ajutorul foliei, strângând bine, și se pune la frigider pentru două ore.

Se topește ciocolata albă și se las la răcit. Între timp, se bate frica și se adaugă ciocolata topită, amestecând ușor. Se scoate rulada din frigider, se desface folia și se unge rulada cu crema de ciocolată albă.

După acest pas, se presară puțină nucă de cocos deasupra și se taie în felii. Rulada de biscuiți cu cremă de Raffaello este gata! Poftă bună!

Citește și: Rețeta delicioasă de aperitiv cu foietaj. Preparatul simplu și gustos care a devenit viral

Cuburi rapide de griș fără coacere. Rețeta pentru desertul care se topește în gură... Rețeta de varză murată cu ciolan afumat. Cum să o prepari pentru ziua de 1 decembrie 2024...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Exclusiv Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x