Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat

Perfectă ca gustare dintr-o zi de vară călduroasă, această delicioasă Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat, servită cu baghete crocante și condimentate!

Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani este o sursă inepuizabilă pentru cei care adoră să gătească gustos și diversificat. El ne propune să ne delectăm cu această gustoasă salată de vară, plină de savoare și culoare.

Ingrediente pentru Rețeta Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat:


  • 250 g roșii cherry
  • 2-3 castraveți
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei iute
  • 150 g salată de lăptuci
  • 150 g salată eisberg
  • 200 g mozzarella
  • 200 g brânză de capră:
  • Pentru dressing:
  • 250 g zmeură
  • ulei de măsline
  • oțet balsamic
  • sare
  • flori de busuioc
  • Pentru servit:
  • pâine de casă
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • rozmarin
  • cimbru

Mod de preparare pentru Rețeta Salată de legume cu brânzeturi și dressing fructat

Se spală legumele și se tocă în cuburi aproximativ egale.

La fel se taie și brânzeturile și se amestecă cu legumele.

Salatele verzi, se spală, se scurg și se rup în franjuri, fără a folosi cuțitul, pentru a nu oxida. Se amestecă cu ingredientele de mai sus.

Citește și: Rețeta Panzanella. Cea mai simplă salată de vară

Se prepară dressingul trecând zmeura prin blender, apoi prin sită și asezonând-o cu sare, flori de busuioc, ulei de măsline și oțet balsamic.

Pentru servit, se taie pâinea în felii lungi, care se dau la cuptor unse cu ulei și presărate cu sare. Apoi se tartinează cu usturoi și se presară rozmarin și cimbru.

O salată de vară plină de savoare și culoare, foarte hrănitoare!

Spor și poftă bună!

Recomandari