Ingrediente pentru rețeta Salată de morcovi și sfeclă:
- 2 linguri suc de portocale
- 2 lingurite suc de lamaie
- 2 lingurite ulei de masline extra-virgin
- 1/2 lingurita ghimbir proaspat
- 1/4 lingurita sare de mare
- 2 morcovi medii taiati julien
- 2 sfecle rosii medii, taiate julien
- 2 linguri menta proaspata maruntita
Mod de preparare pentru rețeta Salată de morcovi și sfeclă:
Intr-un vas amestecati sucul de portocale, cel de lamaie, uleiul de masline, ghimbirul si sarea. Amestecati apoi morcovii cu jumatate din dressingul obtinut, iar sfecla cu cealalta jumatate a dressingului.
Serviti apoi morcovii si sfecla separat, sau le puteti amesteca intr-un alt vas. Indiferent de metoda aleasa puneti pe deasupra menta maruntita.
Salata are 50 de calorii, 7 grame de carbohidrati, 3 grame de grasime si merge de minune si consumata seara sau ca garnitura in timpul meselor din timpul zilei.
Poftă bună!
foto: mensfitness.com
Cum sa "coci" fructele verzi... Rețeta zilei: Supa crema de conopida verde...