Antena Căutare

Cum sa "coci" fructele verzi

Te-ai intors de la piata cu niste fructe frumoase, dar cam tari? Daca ar fi un pic mai coapte, te-ai putea bucura intr-adevar de gustul lor. Insa nu e totul pierdut. Exista un mod foarte simplu si la indemana de a avea fructe rumene.

Fie ca e vorba de cateva pere cam tari si verzi, sau de un mango pe care vrei sa il folosesti la o salata, dar nu e suficient de zemos, ori un avocado pe care ti l-ai dori untos, numai bun de un sos guacamole, fructele se mai pot coace un pic si in casa.

Si nu, nu ma refer la a le coace la cuptor, ci a le face sa se parguiasca la fel cum ar fi prins dulceata si moliciune stand la soare, pe creanga din care au fost culese.

Ai nevoie doar de o punga de hartie sau de un ziar. Inveleste impreuna nu mai mult de trei fructe si pune-le intr-un dulap, la loc uscat si intunecos. Pentru a grabi coacerea, poti pune numai doua fructe in punga si intre ele o banana.

Dupa doua zile, ar trebui sa fie gata. Daca inca nu sunt pe cat de moi ti-ai dori, poti sa le mai lasi o zi, dar ai grija sa nu se strice.

foto: stephcupoftea.blogspot.com

ecoki.com

maona.net

media.photobucket.com

Cum sa faci salate gustoase si hranitoare - partea 1... Rețeta zilei: Salata de morcovi si sfecla - garnitura ta fara calorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x