Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Secretul celor mai gustoși cârnați preparați ca pe vremea bunicii

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la Festivalul Slanei și al Cârnaților din Parcul Național, ne prezintă cei mai gustoși cârnați preparați ca pe vremea bunicii.

Secretul celor mai gustoși cârnați preparați ca pe vremea bunicii

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la Festivalul Slanei și al Cârnaților din Parcul Național, ne prezintă cei mai gustoși cârnați preparați ca pe vremea bunicii.

Cinci tone de cârnați de casă, de Pleșcoi, virșli de oaie sau capră preparați după rețetele străvechi din toate zonele țării sunt numai buni de gustat la acest festival.

Secretul celor mai gustoși cârnați tradiționali constă în cantitatea de usturoi adăugată, pe lângă restul condimentelor și calitatea cărnii.

Cârnații tradiționali așa cum îi făceau bunicii și străbunicii nu conțineau alte condimente în afară de usturoi! Rețeta clasică era doar din carne tocată cu sare și usturoi.

În Maramureș, cei mai buni cârnați tradiționali se prepară doar din carne de porc, comparativ cu restul zonelor unde carnea de porc este combinată cu cea de vită, sau de oaie.

La festivalul cârnaților de anul acesta se găsesc în premieră două sortimente noi de cârnați: cârnați din carne de curcan și cârnați de pește.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro