Tocătorul este un instrument de care nu te poți lipsi în bucătărie. Totuși, se pare că nu e deloc indicat să îl speli cu detergent de vase!
Gospodinele și bucătarii toacă legumele și carnea pe tocător, fără să se gândească nicio clipă la diferitele riscuri.
Lumea obișnuiește să spele tocătorul cu apă și detergent de vase, dar se pare că acest lucru nu este tocmai indicat. Motivul?
În șanțurile minuscule și zgârieturile de pe tocător se formează adevărate colonii de bacterii ce nu sunt eliminate doar cu apă și detergent de vase.
De aceea, specialiștii recomandă ca după fiecare utilizare, tocătorul să fie dezinfectat cu clor!
Citește și:
Nu ştii ce să găteşti pentru cină? Iată câteva reţete delicioase şi foarte rapid de făcut ce te vor ajuta să economiseşt... Slăbeşte cu ÎNGHEŢATĂ! Dacă ai şi zis "de luni...", mai gândeşte-te! Dieta MILITARĂ te scapă de un kilogram pe...