Unul dintre cele mai întâlnite obiceiuri în sezonul cald este răcorirea cu o delicioasă îngheţată. Probabil deja vă gândiţi la disconfortul creat atunci când produsul începe să se topească din cauza temperaturilor ridicate. Un expert culinar din New York a transformat un vis în realitate! Rob Collignon a scos pe piaţă îngheţata care nu se topeşte
Consistenţa produsului este foarte diferită de cea clasică, aceasta putând fi fărâmiţată. Dar, „odată ce începi să mănânci, se transformă în cea mai dulce şi cremoasă îngheţată”, spune producătorul.
Secretul reţetei constă în procesul de liofilizare, care presupune evaporare în vid, la temperaturi foarte scăzute. "Este singura cremă de îngheţată premium de pe planetă. Mi-a plăcut întotdeauna îngheţata uscată prin congelare care se vindea prin muzee spaţiale şi magazinele din campinguri. Am mâncat toată viaţa mea, dar nu avea un gust atât de bun deoarece era făcută din cele mai ieftine ingredinte”, a spus Rob Collignon, proprietarul firmei producătoare.
Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din New York, a lucrat la reţetă timp de trei ani şi jumătate, înainte de a lansa pe piaţă îngheţata minune. El a creat primele produse în apartamentul său din Brooklyn, liofilizând crema de îngheţată cu un aparat care ocupa jumătate din bucătărie. Din cauza zgomotului, vecinii nu nu i-au mai permis să continue afacerea.
"Am renunţat la slujbă în toamna anului 2015, când am şi plecat din apartamentul meu, mutându-mă într-un Volkswagen van din 1987. Am călătorit prin SUA, Mexic şi Canada, după care m-am stabilit în nordul statului New York, pentru a lansa campania Kickstarter", a povestit Rob Collignon, conform mirror.co.uk.
Bărbatul a reuşit să-şi vadă visul împlinit după ce a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul Kickstarter, primind aproape dublu faţă de suma necesară de 9,500 dolari(38,430 lei).
Trebuie să încerci această combinaţie! Pepenele cu sare, o minune. Motivul?!... Cea mai tare rețetă de cartofi țărănești! Se face imediat, dar te va cuceri instant!...