Antena Căutare

(P) Huawei te ajută să alegi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Descoperă promoțiile surprinzătoare de sărbători

Dacă ești pasionat de tehnologie și vrei să faci cadouri inovatoare și de calitate celor dragi, Huawei are o propunere specială pentru tine! În această perioadă, de sărbători, Huawei a pregătit un "Buying guide for Christmas" cu cele mai interesante produse din categoriile Smartphone, PC, tablete, monitoare și wearables, toate la prețuri reduse.

(P) Huawei te ajută să alegi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Descoperă promoțiile surprinzătoare de sărbători
Huawei te ajută să alegi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Descoperă promoțiile surprinzătoare de sărbători | HUAWEI

Huawei ține cont de nevoile tale și ale celor dragi și îți oferă o varietate accesibile, astfel încât să găsești acel cadou perfect care să îi facă pe cei dragi să zâmbească. Fie că este vorba despre un smartphone cu funcții speciale, care să îi ajute să își gestioneze activitatea de zi cu zi, sau de un calculator de ultimă generație, care să îi susțină în munca de acasă, Huawei are ceea ce își dorește orice pasionat de tehnologie.

Huawei vine în ajutorul pasionaților de tehnologie cu un ”Buying guide for Christmas” cu cele mai interesante produse din categoriile Smartphone, PC, tablete, monitoare și wearables, aflate la reducere

În această perioadă, poți profita și de voucherele care îi așteaptă zilnic pe abonații la newsletter prin Caruselul Cupoanelor. În plus, clienții Huawei pot beneficia de avantaje suplimentare pe tot parcursul campaniei.

Nu ezita să descoperi toate produsele aflate la reducere și să îți faci planurile de cumpărături de sărbători în siguranță și confortabil, de pe site-ul Huawei Store. Alege cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi și bucură-te de funcționalitatea și caracteristicile excepționale ale dispozitivelor Huawei.

Campania de Crăciun 2022 include multiple reduceri, pachete, produse cadou și cupoane. Toate disponibile în perioada 8-31 decembrie, în magazinul online HUAWEI Store

În perioada 8-31 decembrie 2022, în Huawei Store, vei găsi o multitudine de produse la reduceri astfel încât să îți poți organiza bugetul pentru cadourile pe care vrei să le oferi celor dragi! Toți avem în familie și printre prieteni pasionați de tehnologie, minți sclipitoare îndrăgostite de ultimele gadgeturi de pe piață și iubitori ai inovațiilor. Acum este momentul să îi bucuri pe cei de lângă tine și să le arăți că știi nevoile lor și le poți împlini.

HUAWEI nova 9 SE, un model extrem de modern și preferat de mulți tineri, la doar 999 lei

HUAWEI nova 9 SE vine cu un inel emblematic pe spatele din sticlă 3D, realizat dintr-o nanotextură cu placare dublă cu două pelicule, situat chiar pe muchie. Ramele ultra-înguste de 1,05 mm conturează ecranul mare HUAWEI FullView de 6,78 inch, situat deasupra unui corp subțire care pare să plutească în aer.

Camera principală utilizează tehnologia inovatoare cu pixeli 9-în-1 pentru a mări dimensiunea pixelilor la 2,1 µm. Senzorul de 1/1.52 inch primește mai multă lumină, pentru un interval dinamic ridicat și zgomot redus. Datorită unui algoritm puternic de fuziune a mai multor cadre, camera cvadruplă din spate surprinde dinamismul oricărui moment, indiferent dacă utilizatorii fotografiază ziua sau noaptea.

HUAWEI nova 9 SE este echipat cu camere cu unghi ultra-larg de 112° și macro de 4 cm, pentru a surprinde frumusețea de la orice distanță. Modul portret Bokeh și diafragma f/2.4 aduc în centrul atenției subiectul, astfel încât niște instantanee banale devin subiecte fascinante de studiu.

Tehnologia HUAWEI SuperCharge de 66 W poate încărca telefonul rapid și dispune de un sistem de disipare a căldurii cu grafen într-o arhitectură de tip sandwich, capabil să detecteze și să răcească zonele supraîncălzite mai rapid, astfel încât emisiunile și jocurile preferate să nu fie niciodată prea „încinse” pentru a fi gestionate.

De asemenea, utilizatorii pot glisa pentru a deschide panoul de control, pentru acces direct la setările ecranului, Wi-Fi, Bluetooth și de volum, și pot activa colaborarea inteligentă prin Device+ pentru a viziona filme pe ecranul mare, în timp ce ascultă la căștile Freebuds în deplină confidențialitate.

HUAWEI nova Y70 Blue and Black oferă utilizatorilor un timp de încărcare mai scurt şi o durată de viaţă foarte lungă a bateriei, fiind accesibil la 799 lei

HUAWEI nova Y70 vine echipat cu o baterie de 6.000 mAh, ce trebuie încărcată doar de două ori pe săptămână. Utilizatorii pot obține încă 12 ore dintr-un nivel de doar 5%. De asemenea, pentru un plus de energie HUAWEI SuperCharge de 22,5 W oferă 3 ore de redare video cu doar 10 minute de încărcare!

Cu ecranul HUAWEI FullView de 6,75 inch și un raport ecran-corp de 90,26%, HUAWEI nova Y70 face ca vizionarea blockbuster-urilor să fie și mai captivantă, datorită reglajelor inteligente ale luminii ambientale.

HUAWEI nova Y70 vine cu o configurație de cameră triplă AI pe cât de adaptabilă, pe atât de impresionantă. E nevoie doar de o atingere a butonului declanșator pentru a surprinde un peisaj îndepărtat, un portret neprețuit sau o întâlnire atemporală. Camera principală de 48 MP include un senzor f/1.8 formidabil, care lasă să intre mai multă lumină pentru claritate și detalii amețitoare. În plus, HUAWEI nova Y70 te poate duce dincolo de ceea ce te-ai obișnuit să vezi, cu o cameră cu unghi larg care extinde unghiul de vizualizare până la 120 de grade.

Obiectivul de profunzime de 2 MP al telefonului funcționează cu un algoritm nou și îmbunătățit pentru a crea modele 3D virtuale până la nivelul șuvițelor de păr, aducând în centrul atenției o lume în miniatură cu totul nouă. De asemenea, camera selfie de 8 MP și software-ul AI de ultimă generație netezesc pielea și evidențiază calitățile.

Tehnologiile audio Histen 9.1 și HUAWEI SuperSound transformă melodiile în senzații tulburătoare.

Seria wearable GT are prețuri care pornesc de la 899 lei pentru modelul HUAWEI WATCH GT 3 Active

Cadranul elegant de 42 mm, o adevărată capodoperă, captează lumina pe sticla curbată 3D, oferind o strălucire delicată, asemănătoare apei. Ceasul adoptă un design simplist al corpului, cu finisaj lucios, însoțit de curele rafinate pentru un aspect modern, sofisticat.

Utilizatorii pot roti pur si simplu „coroana rotativă” pentru a mări și micșora aplicațiile de pe ecran și pentru a accesa rapid funcția dorită. Cu o rată de reîmprospătare ridicată, se poate seta cu ușurință volumul și ora alarmei, chiar și atunci când mâinile sunt umede, oferind o experiență fără întreruperi.

Algoritmul AI a fost modernizat pentru a filtra semnalele zgomotoase mai eficient, permițând monitorizarea precisă a ritmului cardiac chiar și în timpul exercițiilor fizice intense și îmbunătățind acuratețea datelor de sănătate, cum ar fi oxigenul din sânge.

WATCH GT 3 suportă sistemele de satelit GPS, Beidou, GLONASS, Galileo și QZSS, oferind performanțe mai puternice anti-interferențe, ceea ce îmbunătățește efectiv puterea și stabilitatea semnalelor de poziționare în aer liber. Antrenamentele pot fi înregistrate cu precizie, iar semnalele cu bandă duală L1 și L5 ale HUAWEI WATCH GT 3 oferă o imunitate mai mare la semnal, permițând o poziționare precisă.

HUAWEI WATCH GT 3 acceptă încărcarea wireless, astfel încât utilizatorii pot folosi telefonul pentru a-l încărca atunci când nu au încărcătorul la îndemână. Cu o încărcare completă, bateria HUAWEI WATCH GT 3 46 mm durează până la 14 zile, iar cea a lui HUAWEI WATCH GT 3 42 mm până la 7 zile.

Ceasul indică ora răsăritului și apusului de soare în fiecare zi, acceptă afișarea diferitelor faze ale lunii și te păstrează informat în timp real cu privire la schimbările mareelor. Barometrul de altitudine încorporat monitorizează presiunea curentă a aerului în timp real și avertizează în cazul unor schimbări drastice înainte de apariția condițiilor meteorologice extreme, constituind un dispozitiv de protecție suplimentar pentru aventurile în aer liber.

Tabletele HUAWEI MatePad Paper și HUAWEI MatePad 10.4 2022 pot fi găsite la prețul de 1999 lei, respectiv 1399 lei

Oferind o experiență asemănătoare hârtiei, HUAWEI MatePad Paper le promite utilizatorilor confort deosebit în timpul cititului și scrisului. Designul inovator al „cotorului” oferă un aspect de carte și o experiență plăcută de prindere. Moștenind estetica minimalistă emblematică a seriei MatePad anterioare, HUAWEI MatePad Paper vine cu un design unibody, cu husă din materiale vegane. Textura sa delicată, asemănătoare pielii, îi adaugă o notă sofisticată, garantând în același timp o prindere plăcută și catifelată. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper oferă o experiență de citire calitativă, chiar din palmă, grație formei subțiri și greutății reduse de aproximativ 360 g.

HUAWEI MatePad Paper este dotată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, pentru o experiență de lectură profundă care nu obosește vederea. Tableta a trecut zece teste profesionale TÜV Rheinland, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland Paper Like Display. În plus, tableta dispune de un mod Smart Refresh care reglează automat rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținutul vizionat de utilizatori, oferindu-le acestora o experiență de vizualizare optimizată.

HUAWEI MatePad Paper este echipată cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație), care acceptă 4096 niveluri de presiune pentru o experiență de scriere lină, precum și o latență scăzută de 26 ms . Utilizatorii vor avea aceeași senzație ca cea din timpul scrisului pe hârtie din momentul în care vârful acestuia se va întâlni cu ecranul tabletei și vor auzi un „foșnet” plăcut pe tot parcursul notărilor. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

HUAWEI MatePad Paper face parte din familia Smart Office și permite interconectarea perfectă între dispozitivele Huawei, formând un Super Device. Atunci când utilizatorilor le obosesc ochii citind pe computer sau smartphone, pot transfera fără probleme conținutul pe HUAWEI MatePad Paper pentru a se bucura de experiența de lectură captivantă, asemănătoare hârtiei, oferită de ecranul E Ink. HUAWEI MatePad Paper poate fi folosită și ca unitate suplimentară pentru computer, permițând transferul direct al fișierelor între cele două, prin drag-and-drop, fără a fi nevoie de e-mail sau aplicații terțe. Funcțiile de colaborare puternice elimină cu adevărat barierele dintre dispozitive și îmbunătățesc conectivitatea, pentru o eficiență sporită.

HUAWEI MatePad 10.4 2022

Combinația armonioasă dintre confort și productivitate este cea mai relevantă caracteristică tabletei. HUAWEI MatePad 10.4 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse pentru un confort sporit. Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare facilă.

Tableta HUAWEI MatePad 10.4 aduce inovația în rândul dispozitivelor tehnologice prin funcția Multi-Window ce permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații, astfel încât utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări. În plus, funcția de andocare permite accesarea cu ușurință a aplicațiile prin App Bubble, iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

Noul produs Huawei depășește barierele tehnologice în materie de tablete și prin aplicația actualizată Multiplier ce poate rula două sarcini separat într-o singură aplicație. În plus, prin noua funcție Window Lock sunt acceptate și operațiuni paralele și independente în cele două ferestre. Poți face cumpărături comparând pe ecran două articole unul lângă altul, iar atunci când lucrezi poți răspunde la mesaje în timp ce scrii e-mailuri fără a comuta, o funcție utilă atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

Tableta MatePad 10.4 oferă tehnologia necesară pentru a da frâu liber creativității și chemării artistice. M-Pencil este partenerul perfect pentru a surprinde acele momente, care se pot transforma rapid și ușor în schițe și semne specifice. La un nou nivel când vine vorba de gradul de confort prin aderență și acuratețe remarcabilă, HUAWEI M-Pencil (de generația a 2-a), dispune de un design impresionant, peniță învelită în platină și formă hexagonală rotunjită. Stiloul este echipat cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și acceptă scrierea înclinată, surprinzând fiecare nuanță a mișcărilor și înregistrând mișcările subtile. Pe lângă funcțiile de bază, cu M-Pencil se pot muta texte, grafice sau alte elemente dintr-un PDF în notițe și se pot face trimiteri la PDF-ul original în Flexcil, deoarece sunt conectate și organizate sistematic pentru acces rapid.

Bucură-te de o calitate excepțională a sunetului, 24 de ore de redare audio. Categoria audio vine cu reduceri la produse precum HUAWEI FreeBuds SE și HUAWEI FreeBuds Pro 2

Căștile HUAWEI FreeBuds SE sunt un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii care vor să se bucure de o experiență audio de înaltă calitate, pe timp îndelungat. În plus, design-ul lor ergonomic le face să fie ușor de purtat, fără să apară senzația că urmează să cadă din urechi. Noile căști sunt utile în mai multe scenarii: cursuri online, muncă de acasă, naveta dintre casă și locul de muncă, sau relaxare în vacanță.

Carcasa de încărcare a căștilor FreeBuds SE este compactă și încape cu ușurință în podul palmei. Suprafața lucioasă a acesteia are un aer de eleganță și sofisticare, indiferent de culoare. Inspirându-se din frumusețea norilor și cerului, experții Huawei au creat două versiuni de culoare: alb și albastru. Astfel, tehnologia se combină cu elemente din natură, rezultând un produs deopotrivă modern și clasic.

Căștile în sine au un design semi in-ear, și au fost construite astfel încât să se muleze în mod natural pe conturul urechii externe și să reducă presiunea pe canalul auditiv. În plus, ele vin cu trei dopuri de silicon de mărimi diferite, pentru ca utilizatorii să aibă posibilitatea de a alege varianta cea mai confortabilă pentru ei.

Calitatea sunetului este asigurată de driver-ul dinamic de 10 mm și de cupola de titaniu PEEK+PU+PET. În acest mod, detaliile cele mai fine din piesele muzicale sunt redate cu acuratețe, iar bass-ul este puternic fără să rănească auzul. În plus, utilizatorii de FreeBuds SE nu trebuie să se teamă că bateria căștilor se va descărca în cel mai nepotrivit moment. Atunci când carcasa este încărcată, ea poate oferi 24 de ore de ascultare de

În cazul apelurilor, carcasa încărcată complet asigură 16 ore, pe când căștile încărcate asigură patru ore de discuții neîntrerupte.

În acest mod, căștile pot fi folosite eficient atât în timpul unei călătorii lungi cu mașina, cât și în timpul cursurilor online.

Nu în ultimul rând, senzorii din căști le fac să fie un accesoriu mereu la îndemână. Senzorul G permite utilizatorilor să dea pauză la melodii, să le repornească, să răspundă la apeluri sau să le închidă cu o simplă apăsare delicată cu buricele degetelor pe căști. Mai mult, sezorul IR detectează momentul când o cască este scoasă din ureche, oprind automat redarea muzicii.

HUAWEI FreeBuds Pro 2

HUAWEI Freebuds Pro 2 se remarcă prin calitatea rafinată a sunetului, datorată sistemului audio dublu. Adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție, HUAWEI FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie.

Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB.

Căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate și cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare.

Integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life, căștile oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi.

Cele mai subțiri si ultraportabile laptopuri, HUAWEI MateBook D 15 i3 Windows 118+256GB are un preț de 1999 lei

HUAWEI MateBook D 15 are un ecran IPS FullView de 15,6 inch, un raport ecran-corp de 87% și rame înguste, care au fost reduse la doar 5,3 mm, fiind perfect pentru a viziona filme, a fi creativ sau pentru a lucra. Proiectat cu accentul pus pe portabilitate, acest laptop subțire, cu carcasă metalică, are doar 1,53 kg și o grosime de 16,9 mm, astfel încât utilizatorii se pot bucura de afișajul său captivant FullView oriunde s-ar afla.

HUAWEI MateBook D 15 vine cu un încărcător USB-C de 65 W care încape în buzunar, astfel încât să-ți încarci dispozitivele din mers. Poți să încarci bateria laptopului la 53% în doar 30 minute. De asemenea, este compatibil cu încărcarea rapidă și transferul datelor de pe și pe telefon.

HUAWEI MateBook D 15 se bazează pe două sloturi pentru hard drive pentru a oferi combinația perfectă de viteză și putere. Combină timpii de răspuns rapid ai unității SSD cu memoria excepțională de date a unității de hard disk (HDD), pentru gestionarea oricărei activități, indiferent dacă este vorba de muncă sau de timpul liber.

Butonul de pornire al HUAWEI MateBook D 15 are un cititor de amprente digitale încorporat, astfel încât utilizatorii pot porni dispozitivul și se pot conecta printr-un singur gest.

HUAWEI MateBook D 15 are un afișaj certificat de TÜV Rheinland, ce reduce semnificativ lumina albastră care afectează vederea pentru a asigura o experiență vizuală plăcută și sănătatea vederii pe termen lung.

Deși are un design subțire, HUAWEI MateBook D 15 îți oferă porturi cu funcții multiple utilizate în diferite scopuri. Nu mai este nevoie să ai la tine adaptoare vechi. În plus, camera inovatoare este integrată discret în tastatură, ridicându-se printr-o singură apăsare.

Modelul HUAWEI MateBook X Pro 2022 se regăsește la 8999 lei și vine cu un cupon de reduceri în valoare de 1000 lei, pentru cumpăratorii care se abonează la newsletter, ducând prețul acestui produs la 7999 lei

HUAWEI MateBook X Pro 2022 oferă o experiență FullView. Carcasa de peste 35 cm vine cu un raport ecran / carcasă de 91%, astfel încât utilizatorii pot vedea imaginea completă — acum mai mare și mai bună, datorită ramelor mai înguste. Rezoluția de 3.000 x 2.000 și gama cromatică 100% sRGB oferă claritate maximă și culori intense, datorită celor aproape 6 milioane de pixeli.

De asemenea, controlul tactil al ecranului subțire LTPS este foarte eficient. Acesta oferă utilizatorilor instrumente pentru capturi de ecran, precum mișcarea ecranului în jos cu 3 degete pentru a face captura de ecran cu orice dimensiune și formă. Touchpadul actualizat HUAWEI Free Touch oferă un feedback mai eficient la fiecare apăsare și mișcare a degetelor. Mulțumită spațiului mare de control, experiența de utilizare este mai intuitivă.

Cu procesorul Gen Intel® Core™ i7 de generația a 11a, cu memorie de 16 GB LPDDR4x și spațiu de stocare într-un SSD de până la 1 TB, acest dispozitiv are o putere mai mare cu 22% comparativ cu ultima generație. Procesarea accelerată a imaginilor și filmelor, multitaskingul, vitezele de conectare mai bune pe Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.1 se combină eficient pentru a susține productivitatea și creativitatea.

Prevăzut cu o baterie uriașă de 56 Wh care oferă energie de durată, HUAWEI MateBook X Pro 2022 susține până la 11 ore de activitate normală cu o singură încărcare. Acesta se poate încărca pentru 4 ore de lucru în doar 30 de minute, iar încărcătorul de buzunar ultra-ușor cu o putere de 65 W încarcă rapid nu doar laptopul, ci și tabletele și telefoanele Huawei, care au porturi USB tip C.

Cele patru difuzoare puternice și frecvența partajată oferă difuzoare woofer pentru bași profunzi și sunete înalte clare. Datorită cele 2 noi microfoane frontale, HUAWEI MateBook X Pro 2022 captează vocea de până la 5m depărtare, în timp ce noul algoritm audio avansat poate filtra imediat și eficient zgomotul ambiental pentru ca interlocutorii să se audă mai bine.

Monitor ultra-curbat - HUAWEI MateView GT 27 de 27 inci, cu un raport de aspect de 16:9, rezoluție a ecranului de 2560 x 1440, o curbură de 1500R și cu o rată ridicată de refresh, pasionații de gaming nu trebuie să achite decât suma de 999 lei

HUAWEI MateView GT 27" are o rată ridicată de refresh, este ultra-curbat și are o diagonală de 27 inch, cu un raport de aspect de 16:9. Rezoluția ecranului este de 2560 x 1440, iar curbura de 1500R.

Monitorul suportă o luminozitate ridicată de 350 nits, un raport de contrast 4000:1 și imagistica HDR 10 cu rază dinamică ridicată. HUAWEI MateView GT 27" atinge o rată de refresh de 165Hz.

Pentru a îmbunătăți experiența jocurilor, monitorul vine cu o funcție de control a câmpului întunecat, care prin ajustarea luminozității afișajului în scene de lumină redusă și supraexpuse, poate ajuta jucătorii să localizeze adversarii mai rapid. De asemenea, ecranul încorporează caracteristica Crosshairs, care este special concepută pentru jocurile First Person Shooter (FPS). Chiar și dacă ținta din joc este dezactivată, monitorul va oferi o țintă care va ajuta utilizatorii să repereze rapid inamicul și să tragă cu precizie.

HUAWEI MateView GT 27" vine cu o selecție completă de porturi, inclusiv un port HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.2 și un port USB de încărcare tip C. Acest lucru înseamnă că, dacă utilizatorul dorește să se conecteze la un PC sau o consolă de jocuri, nu va avea nici o problemă cu HUAWEI MateView GT 27".

Monitorul deține certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și sprijină tehnologia DC Dimming pentru a elimina lumina intermitentă. Aceste funcții ajută utilizatorii să reducă oboseala ochilor.

HUAWEI WiFi Mesh 3 - un dispozitiv de ultimă generație, și o piesă de decor extrem de modernă pentru casă ce conferă un aer minimalist, de culoare albă și cu formă cilindrică potrivit pentru fiecare încăpere

Viteza este unul dintre cele mai importante aspecte pe care utilizatoii le caută atunci când vine vorba despre achiziția unui router, întrucât influențează direct experiența rețelei WiFi. HUAWEI WiFi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus cu o rată de 3000 Mbps (5GHz Band) și 571 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fișierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi cu ușurință 2000 m2, în timp ce trei vor acoperi până la 6000 m2. Utilizatorii pot achiziționa, de asemenea, routere cu plasă suplimentară pentru a extinde acoperirea WiFi, dacă este necesar. În ciuda unor tipuri de case cu structuri complicate și neregulate, HUAWEI WiFi Mesh 3 permite utilizatorilor să plaseze și să configureze routerul în funcție de tipul casei. Fie că este vorba de o bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurință o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză pe balcon sau în curtea din spate.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate. Chiar și cu mai multe dispozitive conectate simultan, rețeaua rămâne stabilă. Indiferent dacă utilizatorul se uită la filme de 8k, emisiuni live, participă la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau accesează fișiere de mare capacitate, router-ul poate suporta cu ușurință dispozitivele și poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafața.

HUAWEI WiFi Mesh 3 suportă technologia NFC. Când ecranul este oprit, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să plaseze un smartphone Android activat NFC în partea de sus a routerului și acesta poate fi conectat la rețeaua WiFi direct, fără a fi nevoie de introducerea parolei. Acest produs este deosebit de potrivit pentru cei care au adesea musafiri.HUAWEI WiFi Mesh 3 oferă caracteristici de securitate puternice în regim gratuit, fără costuri suplimentare. Folosind produsele din gama Huawei, utilizatorii se bucură de o protecție eficientă, care asigură confidențialitatea și securitatea acestora.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Parteneri Creșterea în greutate ar putea fi influențată de consumul fulgilor de ovăz. La ce concluzii au ajuns nutriționiștii Creșterea în greutate ar putea fi influențată de consumul fulgilor de ovăz. La ce concluzii au ajuns... Catine.ro Ozge Gurel și procesul său în dezvoltarea personală. Ce obicei surprinzător are zilnic Ozge Gurel și procesul său în dezvoltarea personală. Ce obicei surprinzător are zilnic Happy Channel „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism Libertatea.ro Panama City, orașul cu cea mai frumoasă promenadă din lume. Despre evaziune, spioni și luxul care acoperă realitatea Americii Centrale REPORTAJ Panama City, orașul cu cea mai frumoasă promenadă din lume. Despre evaziune, spioni și luxul care acoperă... Ziare.com Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 84 de ani Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă... AntenaSport Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în timpul Super Bowl. Cum s-a filmat rapperul Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în... Elle Petre Roman nu a putut să o privească, pentru ultima oară, pe Mioara Roman, la priveghi! Momentul sfâșietor din biserică: „Nu cred că era pregătit pentru asta” Petre Roman nu a putut să o privească, pentru ultima oară, pe Mioara Roman, la priveghi! Momentul sfâșietor din... Spynews.ro Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai BZI Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Legume la air fryer, cea mai simplă și mai sănătoasă garnitură Legume la air fryer, cea mai simplă și mai sănătoasă garnitură HelloTaste.ro Românii care stau la bloc riscă amenzi uriașe, dacă folosesc mașina de spălat în anumite condiții. Și nu sunt singurii Românii care stau la bloc riscă amenzi uriașe, dacă folosesc mașina de spălat în anumite condiții. Și nu... Antena3.ro Cel mai ambițios proiect al lui Elon Musk de până acum. Ce vrea să facă miliardarul Cel mai ambițios proiect al lui Elon Musk de până acum. Ce vrea să facă miliardarul useit Horoscopul zilei de 27 februarie 2024. Racii vor trece la nivelul următor în relație. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 27 februarie 2024. Racii vor trece la nivelul următor în relație. Află ce se întâmplă cu... Catine Roboți microscopici ar putea în curând să plutească în ficatul tău pentru a te vindeca de cancer Roboți microscopici ar putea în curând să plutească în ficatul tău pentru a te vindeca de cancer Wall-Street Te simți pierdută și confuză acum? Iată 10 moduri de a te regăsi (dezvăluite de psihologi) Te simți pierdută și confuză acum? Iată 10 moduri de a te regăsi (dezvăluite de psihologi) Kudika Zodiile care primesc bani în plus de la locul de muncă. Se întâmplă chiar până vineri, 1 martie Zodiile care primesc bani în plus de la locul de muncă. Se întâmplă chiar până vineri, 1 martie Playtech Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea Redactia.ro A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un... Observator Ce este adenomioza, boala care provoacă dureri menstruale Ce este adenomioza, boala care provoacă dureri menstruale MediCOOL 10 moduri de a cheltui mai puțin pe mâncare atunci când călătorești 10 moduri de a cheltui mai puțin pe mâncare atunci când călătorești HelloTaste FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit înapoi bărbatul acasă! FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit... ProSport Boala care o chinuia pe Mioara Roman. Doctorii au diagnosticat-o greșit: „Nu se simțea bine din cauza tratamentului” Boala care o chinuia pe Mioara Roman. Doctorii au diagnosticat-o greșit: „Nu se simțea bine din cauza... Gandul Ultimele cuvinte adresate de Petre Roman pentru fosta soție, Mioara Roman, la priveghi. Mesajul de adio al fostul premier al României Ultimele cuvinte adresate de Petre Roman pentru fosta soție, Mioara Roman, la priveghi. Mesajul de adio al fostul... CanCan Regresiile somnului bebelușului: când au loc și cum le poți gestiona Regresiile somnului bebelușului: când au loc și cum le poți gestiona DeParinti Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima vreme, gândurile mă mănâncă de viu” Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima... ZUTV De ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare. Motivul pe care puțini l-ar ghici De ce trebuie să ridici obloanele geamurilor avionului la decolare și aterizare. Motivul pe care puțini l-ar ghici UseIT Linguine cu creveți, cina de care ai nevoie când îți este dor de Italia Linguine cu creveți, cina de care ai nevoie când îți este dor de Italia Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Luni, 26.02.2024, 11:47
Ultimele știri
x