Căutare Live

Atenţie mare! Dacă mailul tău e pe această listă, ar trebui să-ți schimbi imediat parola

Acum îți poți căuta adresa de mail într-o listă imensă cu sute de milioane ca să vezi dacă ar trebui să-ți schimbi parola imediat.

Acum îți poți căuta adresa de mail într-o listă imensă cu sute de milioane ca să vezi dacă ar trebui să-ți schimbi parola imediat.

Un expert în domeniul securității informatice a descoperit o listă de spam care conține circa 711 milioane de adrese de mail. Lista neagră conține două seturi de date separate: primul ilustrează adrese de mail, iar cel de-al doilea parole, scriu cei de la PlayTech.ro.

În cazul în care adresa ta de mail se regăsește pe lista celorlalte peste 700 de milioane, trebuie să schimbi parolele adresei, dar și site-urilor pe care ai folosit-o. De asemenea, e recomandat s-o schimbi și ca să nu îți fie folosit mailul pentru recuperarea altor conturi.

Datele au fost colectate cu un algoritm denumit „Onliner Spambot”, iar Hunt și Benkow ar fi identificat o adresă IP de Olanda. Ceea ce poți face este să verifici dacă mailul tău este pe listă și să iei măsurile potrivite. Ca să te asiguri că atât adresa, cât și parola ta sunt în siguranță (sau nu), introdu mailul în hasibeenpwned.com.

Marea aşteptare a luat sfârşit! iPhone 10 a fost lansat şi are cel mai piperat preţ de până acum... Lumea a crezut că e ireal când au văzut-o! Camera foto care te face să-ți retrăiești copilăria!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri