Căutare Live

Avertismentul Apple în legătură cu Iphone 12. Ce se întâmplă cu telefoanele și când nu pot fi folosite

Apple face un anunț important despre cel mai nou telefon al său. Acesta trebuie ținut la o distanță considerabilă de echipamentele medicale.

Apple face un anunț important despre cel mai nou telefon al său

Shutterstock

Apple vorbește despre influența pe care o poate avea Iphone 12 asupra anumitor echipamente medicale, iar acesta a specificat și distanța la care ar trebui ținut telefonul mobil pentru a nu afecta.

Din ce motiv pot afecta noile telefoane echipamentele medicale

Încă de la lansarea noilor gadget-uri, Apple a specificat faptul că există interferențe ale mobilului, care pot afecta echipamentele medicale, din cauza numărului mai mare de magneţi din telefon.

Apple s-a decis să spună clar la ce distanță ar trebui să stăm de echipamentele medicale, dacă suntem posesorii unui Iphone 12. Astfel, smartphone-ul trebuie să aibă o distanţă de cel puţin 15 centimetri sau de 30 centimetri când este încărcat wireless, relatează news.ro.

Citește și: Butonul secret de pe iPhone care se ascunde în văzul tuturor. Puțini știu ce poate să facă, de fapt

Telefonul poate afecta în special stimulatoarele cardiace şi defibrilatoarele, iar din acest lucru trebuie să avem mare grijă unde folosim telefonul mobil.

Compania Apple a luat decizia de a mărturisi acest lucru și de a impune o distanță a telefonului față de echipamentele medicale, după ce a apărut o cercetare în publicaţia de specialitate, Heart Rhythm Journal, în care s-a demostrat cum iPhone 12 poate întrerupe funcţionarea unui defibrilator implantat.

Citește și: Problemă identificată la bateria noului iPhone 12. Ce s-a descoperit

Deși nu este primul telefon la care se aduce în vedere distanțarea de echipamentele medicale, Iphone 12 dispune de un număr mare de magneți ce provoacă interferențe evidente ale aparaturii.

Bateria smartphone-ului Apple, iPhone 12, se descarcă mai repede decât bateria iPhone 11, potrivit unui experiment recent

Experimentul a fost repetat și pe iPhone 11, al cărui baterie rezistă 11 ore și 16 minute pe rețeaua 4G, mai mult decât modelul actual.

Apple a anunțat integrarea accesibilității rețelei 5G în noul iPhone 12 pe 12 octombrie, ce ar permite datelor să fie transmise la viteze mai mari.

“Fiecare generație de tehnologie celulară de pe iPhone a permis inovații extraordinare și noi oportunități pentru dezvoltatorii și utilizatorii noștri,” a declarat CEO-ul Apple, Tim Cook, în cadrul evenimentului virtual de prezentare a noului smartphone.

“Pentru mulți oameni, acest lucru a însemnat integrarea 5G pe iPhone,” a continuat el.

Potrivit Samsung, 5G descarcă mai repede bateriile telefoanelor pentru că un smartphone capabil să o folosească se va conecta la mai multe rețele în același timp, scrie Daily Mail.

În acest moment, rețelele 5G sunt folosite pentru conexiuni de date și nu sunt capabile să susțină conversații sau transmiterea mesajelor, așa că smartphone-urile trebuie să se conecteze la altă rețea pentru ele.

Cât timp a rezistat bateria iPhone 12 Pro

Experimentul Tom’s Guide a testat iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Utilizatorii au navigat continuu Internetul și au deschis un nou site la fiecare 30 de secunde, atât pe 5G, cât și pe 4G, până când bateria telefonului s-a descărcat complet.

Bateria iPhone 12 Pro a rezistat 11 ore și 12 minute pe 4G și 9 ore și 6 minute pe 5G. Tom’s Guide a testat și smartphone-uri Android în experiment și toate au rezistat mai mult decât telefonul Apple: Samsung Galaxy S20 Plus a rezistat 10 ore și 31 de minute pe 5G, de exemplu.

Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x