Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Basemark X, benchmark-ul cross-platform care lipsea

Basemark X este rezultatul nevoii de a compara un iPhone cu un Samsung Galaxy, doua terminale complet diferite cu sisteme de operare diferite.

Rightware, compania din spatele testului cross-platform Browsermark isi incearca din nou succesul la capitolul . Cea mai noua iteratie a conceptului poarta numele sugestiv de Basemark X si este construita pe motorul grafic Unity Engine 4. Creata ca o aplicatie care functioneaza intr-un mod similar pe iOS, Android si Windows Phone 8+, Basemark X te va ajuta sa asociezi niste valori numerice performantei de care sunt capabile cele mai noi smartphone-uri din piata.

Printr-un test asemanator cu un joc de ultima generatie, veti vedea performanta intr-un astfel de joc pretentios al noului vostru aparat. La scurt timp dupa lansare se vor genera clasamente Browsermark X cu rezultate obtinute pe o varietate foarte mare de terminale. In contextul in care piata acestor tip de solutii software este inca la inceput, la fel de incantatoare precum solutia software efectiva este promisiunea unor actualizari regulate promise de producator, pentru a o ajuta sa ofere suport pentru cat mai multe configuratii hardware.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari