Căutare Live

Bursă de 10.000 lei pentru cea mai bună invenție la EUROINVENT 2017

Între 25 și 27 mai, Palatul Culturii din Iași devine centrul inventicii mondiale. În cadrul EUROINVENT, cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est, vor fi expuse peste 400 de invenții și proiecte din mai mult de 20 de țări din toate colțurile lumii

Între 25 și 27 mai, Palatul Culturii din Iași devine centrul inventicii mondiale. În cadrul EUROINVENT, cel mai mare salon de invenții din Europa de Sud-Est, vor fi expuse peste 400 de invenții și proiecte din mai mult de 20 de țări din toate colțurile lumii. Evenimentul promovează creativitatea româneasca în context european, precum și pe cea europeană în plan international, prin expunerea contribuțiilor școlilor academice, a institutelor de cercetare, dar și a inventatorilor individuali.

Pentru al doilea an consecutiv, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener al evenimentului, și va oferi, prin intermediul Senatului Științific, o bursă în valoare de 10.000 de lei câștigătorului marelui premiu.

EUROINVENT este un omagiu adus creativității prin expoziția de invenții și proiecte inovative, conferința în domeniul științei și ingineriei materialelor, salonul de carte tehnico-științifică și salonul de arte vizuale, precum și mai multe workshop-uri, care aduc în atenție INOVAREA.

Anul acesta, salonul se desfășoară sub egida IFIA - International Federation of Inventors Associations și WIIPA – World Inventions Intellectual Property Associations și este organizat de Forumul Inventatorilor Români, Centrul de Informare Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Așa arată cel mai scump telefon din lume. Sunt doar opt în toată lumea și sunt livrate cu... elicopterul!... Fabulos. Cum poți face fotografii prin perete! Ai nevoie doar de o conexiune Wi Fi!...
Ultimele știri