Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Ce se întâmplă cu numărul tău de telefon după ce nu-l mai folosești! Nimeni nu știa asta

Numărul de telefon a devenit în ultima vreme mult mai mult decât șirul acela de zece cifre cu ajutorul căruia poți contacta pe cineva.

Numărul de telefon a devenit în ultima vreme mult mai mult decât șirul acela de zece cifre cu ajutorul căruia poți contacta pe cineva.

Te-ai gândit vreodată dacă numărul de telefon pe care îl ai ți-a aparținut numai ție? Cel mai probabil, nu.

Reciclarea unui număr de telefon ia o turnură neașteptată atunci când ne gândim la cantitatea de aplicații (de la Facebook la Google) care îți cer aceste zece cifre ca modalitate alternativă de conectare sau ca o posibilă metodă de recuperare a parolei., scrie playtech.ro.

Publicația Wired explică simplu toată situația: gândește-te la username-urile și parolele tale. Primele sunt cunoscute de toată lumea, așa oamenii știu cine ești și te pot identifica. Totuși, parolele le ții doar pentru tine, pentru că așa poți dovedi că ești chiar tu. Totuși, numărul de telefon funcționează în același timp ca lacăt și cheie.

Astfel, ai putea avea probleme dacă schimbi numărul de telefon și uiți să schimbi setările aplicațiilor. Cine are control asupra numărului tău, poate obține control și asupra conturilor tale.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro