Antena Căutare

Cea mai descărcată aplicaţie, în pericol! Cum îţi dai seama dacă îţi citeşte altcineva mesajele pe WhatsApp

Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp. Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema

Ar trebui să fie imposibil, dar altcineva îți poate accesa corespondența de pe WhatsApp. Cel mai bine ar fi să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp și, în secunda următoare, să remediezi problema

E cea mai populară aplicație de mesagerie de pe întregul mapamond. WhatsApp are 1,2 miliarde de utilizatori și continuă să crească într-un ritm surprinzător.

Din păcate, este relativ ușor ca cineva să-ți primească mesajele pe WhatsApp dacă a avut acces la telefonul tău câteva minute. Secretul constă în funcția WhatsApp Web. Respectiva opțiune a dat naștere unei întregi familii de aplicații pentru iPhone și Android care simulează comportamentul aplicației WhatsApp pentru desktop sau web.

Cele mai multe dintre ele sunt promovate ca fiind utile în cazul în care vrei să ai două conturi de WhatsApp pe un singur telefon. Unii dezvoltatori sunt un pic mai sinceri și scriu în descriere că pot fi folosite pentru a-ți spiona soțul, soția sau copilul.

Partea bună este că nu e deloc dificil să-ți dai seama dacă cineva primește aceleași mesaje pe care le primești tu. În cazul în care te-ai decis că vrei să înveți cum știi dacă cineva îți citește mesajele pe WhatsApp, primul gest pe care trebuie să-l faci este să intri în aplicația omonimă.

Având în vedere că toate soluțiile detaliate mai sus profită de protocolul WhatsApp Web, în Settings, în dreapta jos, trebuie să faci un ţap pe secțiunea WhatsApp Web/Desktop. Aici vei vedea toate sistemele și browserele conectate la contul tău de WhatsApp. Implicit, toate acestea au acces la întregul tău istoric de conversații.

Dacă lista este goală, iar la secțiunea WhatsApp Web/Desktop ești invitat să împerechezi un browser sau client de desktop, ai noroc. Nimeni nu îți citește mesajele pe care le primești, decât dacă are acces fizic la telefonul tău deblocat timp de câteva minute, context în care, este doar vina ta că l-ai lăsat nesupravegheat.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI!

Facebook controlează telefoanele mai mult decât îți poți imagina! Cum îți dai seama că e pornit microfonul, deși ai mobi... Ai un asemenea telefon? Ești spionat și datele tale ajung în Asia. Ce poți face...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x