Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Cum afli cine ți-a spionat profilul de Facebook! Acest semn arată că te urmărește în secret

Ești curios să afli cine ți-a spionat profilul de Facebook în ultima perioadă? Există un truc prin care poți afla asta, în doar câteva secunde.

Ești curios să afli cine ți-a spionat profilul de Facebook în ultima perioadă? Există un truc prin care poți afla asta, în doar câteva secunde.

Aveai impresia că poți arunca un ochi pe profilul persoanei pe care o placi sau pe pagina fostului partener fără să lași urme? Te-ai înșelat amarnic! Există o opțiune pe Facebook prin care te poți da singur de gol.

Până acum puteai sta liniștit să te uiți la poze și tot ce trebuia să eviți ca să nu te dai de gol că spionezi profilul cuiva era să nu atingi butonul de Like. Acum, după modelul celor de la Instagram, Facebook a introdus opțiunea „Stories”, prin care un utilizator transmite tuturor un mesaj sau o poză, conținut valabil timp de 24 de ore.

Cum îți dai seama cine ți-a spionat profilul de Facebook

Dacă vrei să vezi cine ți-a spionat profilul, atunci tot ce ai de făcut este să cauți secțiunea „Stories” și să vezi cine ți-a vizualizat conținutul din ziua respectivă.

Așa îți vei putea da seama cine te-a urmărit, deși nu vorbiți des sau nu sunteți prieteni.

Pentru cei care nu știu există și o aplicație ce, odată instalată, îți arată cine te-a scos din lista de prieteni de pe Facebook!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro