Căutare Live

Cum se vindecă singur de zgărieturi spatele LG G Flex?

Conceptul de auto-healing a fost promovat în tandem cu LG G Flex doar pentru a fi demonstrat în clipul de mai jos câteva săptămâni mai târziu.

Conceptul de auto-healing a fost promovat în tandem cu LG G Flex doar pentru a fi demonstrat în clipul de mai jos câteva săptămâni mai târziu.

Este un concept nou. Deşi am mai auzit în trecut de suprafeţe imunela zgârieturi într-un mod inexplicabil sau de suprafețe care se pot vindeca singure de astfel de probleme, nu-mi aduc aminte de nici un dispozitiv comercial disponibil care să aibă această abilitate.

Prima excepţie de la regulă este LG G Flex, primul smartphone cu ecran curbat al sud-coreenilor care, printre alte atuuri, are un spate care ascunde într-un mod spectaculos zgârieturile de parcă nici nu ar fi fost vreodată acolo. Deşi această aptitudine are foarte probabil la bază un tratament al respectivei suprafeţe care în timp îşi va pierde din performanţă, important este că până atunci putem vedea cu ochii noştri o astfel de demonstraţie precum cea de mai jos.

În teorie, ,,magia” este promovată ca fiind capabilă să compenseze pentru zgârieturi superficiale, precum cele provocate de chei sau monezi pe care le aruncăm deseori în buzunar pe lângă telefon. În clipul de mai jos, răul este cauzat de o mână robotică cu o perie ce pare de sârmă. Deşi nu ştiu coreeană, sunt tentat să cred că în jumătatea din stânga a ecranului este reprodus acelaşi experiment pe un smartphone Samsung, gen Galaxy S4 sau Note 3. După cum veţi vedea şi voi, în două teste succesive, de intensitate diferită, capacul din spate al telefonului LG chiar are abilitatea de a remedia în 2 – 3 minute semnele generate într-un mod agresiv pe suprafaţa sa.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Şi în Europa vom putea folosi dispozitive în avion, datorită EASA... Tehnologie la înălţime. Liber la telefoane în timpul zborului!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri