Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

Cum stă treaba cu „Pokemon Go”! Ce este și de ce sunt toți înnebuniți după această aplicație!

Cu siguranță ai auzit pe toți vorbind sau ai găsit Facebook-ul plin de postări legate de Pokemon Go. Iată ce se petrece, mai exact. Totul a început prin anii `90, odată cu lansarea serialului de desene animate Pokemon, unde Ash era prieten cu Pikachu și împreună căutau pokemoni în ceea ce se numea „pokeminge”.

Cu siguranță ai auzit pe toți vorbind sau ai găsit Facebook-ul plin de postări legate de Pokemon Go. Iată ce se petrece, mai exact. Totul a început prin anii `90, odată cu lansarea serialului de desene animate Pokemon, unde Ash era prieten cu Pikachu și împreună căutau pokemoni în ceea ce se numea „pokeminge”.

Toată lumea se uita la serial sau colecționa plușuri și abțibilduri pentru albume speciale.

După câțiva ani de stat în umbră, nebunia s-a întors prin intermediul unei aplicații numite Pokemon Go. Se descarcă gratuit, dar cu siguranță te va ține ocupat.

De ce?

Fiindcă te apucă foarte ușor dependența.

Cum stă treaba cu jocul?

Deschizi aplicația și vei vedea că pornește camera. Totuși, privind prin ea, vei vedea că în cadru îți apar tot felul de pokemoni, pe care îi poți prinde.

Locul în care te afli și ora îți pot genera pokemoni diferiți, așa că distracția este garantată. Uneori primești chiar indicații să te deplasezi către un anumite loc, pentru a găsi un nou animăluț.

De fapt, nebunia este atât de mare, încât utilizatorii au început să caute pokemoni prin spitale, băi și chiar pe sub birouri.