Căutare Live

Demisii la Facebook, la o zi după ce aplicația nu a funcționat timp de mai multe ore. Ce a transmis Mark Zuckerberg

Miercuri, rețeaua Facebook nu a funcționat timp de mai multe ore. Astăzi, doi directori importanți ai companiei și-au anunțat demisiile, după mai bine de un deceniu de activitate.

hepta.ro

Miercuri, rețeaua Facebook nu a funcționat timp de mai multe ore. Astăzi, doi directori importanți ai companiei și-au anunțat demisiile, după mai bine de un deceniu de activitate.

Chris Cox, director de produs, şi Chris Daniels, director WhatsApp, părăsesc compania Facebook după mai bine de un deceniu, potrivit New York Times.

Cox face parte din cercul apropiat al lui Mark Zuckerberg, CEO şi cofondator al Facebook. El s-a alăturat companiei în 2005, ca inginer de sofware şi a fost indispensabil în construirea News Feed-ului.

„De mai bine de un deceniu, am împărtăşit acelaşi mesaj în care am crezut Mark şi cu mine întotdeauna: istoria social media nu este încă scrisă, iar efectele ei nu sunt neutre”, a transmis Cox, joi, angajaţilor.

„În rolul de creatori ai ei, trebuie să ne străduim să înţelegem impactul pe care îl are - tot ce e bun şi tot ce e rău - şi să muncim zilnic pentru a o îndrepta spre pozitiv, spre bine. Aceasta este cea mai mare responsabilitate a noastră”, a adăugat acesta.

Zuckerberg a spus, la rândul lui, echipei că a discutat cu Cox ideea de a părăsi compania de câţiva ani. După 2016, el a fost de acord să rămână şi să lucreze pe anumite teme.

„Îmi va lipsi cu adevărat Chris, dar sunt foarte recunoscător pentru tot ce a făcut în construirea acestui loc şi pentru munca depusă în comunitatea noastră”, a precizat Zuckerberg.

Chris Daniels a coordonat WhatsApp după ce fondatorii seriviciului de mesagerie, Jan Koum şi Brian Acton, au părăsit compania în urma ma multor neînţelegeri cu Zuckerberg, anul trecut.

În mesajului lui către echipă, Zuckerberg a lăudat activitatea lui Daniels, spunând că „este impresionantă diversitatea provocărilor pe care el ne-a ajutat să le depăşim”.

Probleme Facebook. Cum raportezi ceva care nu funcționează pe Facebook... De ce nu a funcționat, de fapt, Facebook! Anunțul oficial făcut reprezentanții companiei: ”A fost o modificare”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri