Facebook lansează o aplicaţie de comunicare pentru cupluri

Cel mai nou produs Facebook este o aplicaţie care vrea să creeze un “spaţiu privat” prin care cuplurile să comunice şi să-şi trimită diverse tipuri de informaţii.

Creaţie a departamentului Facebook numit New Product Experimentation, aplicaţia este în mod evident un experiment, care încearcă să vadă în ce măsură prinde acest tip de comunicare nişată.

Cuplurile, ca toţi ceilalţi oamenii, pot folosi la fel de bine orice aplicaţie de comunicare. Însă, Facebook, vrea să încerce o aplicaţie care, aparent, este dedicată exclusiv cuplurilor.

Aplicaţia, care deocamdată este disponibilă doar pe iOS, permite cuplurilor să-şi împărtăşească starea de spirit, să-şi trimită melodiile preferate şi să creeze un album privat de însemnări, un fel de jurnal de cuplu.

Pot fi trimise, de asemenea, poze şi înregistrări audio, dar nu lipsesc nici deja tradiţionalele stickere.

Pentru muzică, aplicaţia dispune de integrare cu Spotify.

Nu este necesar un cont Facebook, însă aplicaţia se supune regulilor companiei privind datele, ceea ce înseamnă că informaţiile culese pot fi folosite pentru targetarea cu reclame.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri