Căutare Live

Facebook lansează o aplicaţie de comunicare pentru cupluri

Cel mai nou produs Facebook este o aplicaţie care vrea să creeze un “spaţiu privat” prin care cuplurile să comunice şi să-şi trimită diverse tipuri de informaţii.

Creaţie a departamentului Facebook numit New Product Experimentation, aplicaţia este în mod evident un experiment, care încearcă să vadă în ce măsură prinde acest tip de comunicare nişată.

Cuplurile, ca toţi ceilalţi oamenii, pot folosi la fel de bine orice aplicaţie de comunicare. Însă, Facebook, vrea să încerce o aplicaţie care, aparent, este dedicată exclusiv cuplurilor.

Aplicaţia, care deocamdată este disponibilă doar pe iOS, permite cuplurilor să-şi împărtăşească starea de spirit, să-şi trimită melodiile preferate şi să creeze un album privat de însemnări, un fel de jurnal de cuplu.

Pot fi trimise, de asemenea, poze şi înregistrări audio, dar nu lipsesc nici deja tradiţionalele stickere.

Pentru muzică, aplicaţia dispune de integrare cu Spotify.

Nu este necesar un cont Facebook, însă aplicaţia se supune regulilor companiei privind datele, ceea ce înseamnă că informaţiile culese pot fi folosite pentru targetarea cu reclame.

Sursa : news.ro

Facebook a lansat o nouă aplicaţie de mesagerie! Se cheamă ”Turned” și e destinată cuplurilor. Cum funcționează... Facebook anunţă Quiet Mode...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri