Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

FACEBOOK te spionează cu propriul telefon și tu habar n-ai!

Cum ar putea cunoaște Facebook toate secretele tale, inclusiv conversațiile cu prietenii?

Facebook te spionează cu ajutorul mirofonului propriului tău telefon mobil! Așa sună o teorie care circulă în spațiul virtual și care a băgat spaima în internauți.

Cum ar putea cunoaște Facebook toate secretele tale, inclusiv conversațiile cu prietenii? Teoria spune așa: dacă deschizi aplicația Facebook în timp ce discuți cu cei din jur, aceasta ar fi capabilă să capeteze tot cu ajutorul microfonului de pe telefonul mobil. La fel s-ar întâmpla și în cazul aplicațiilor Messanger și Instagram.

Facebook te spionează și tu habar n-ai, aceasta este percepția multor utilizatori, în special a nemților, care au făcut chiar un apel la toți cei care s-au confruntat cu astfel de fenomene să-și spună povestea.

În una dintre mărturii se arată cum un tânăr, aflat exact în mijlocul unei cereri în căsătorie, a constatat că pe Facebook și pe Instagram au apărut numaidecât anunțuri despre logodnă și nuntă, fără ca el să posteze ceva în prealabil despre subiect. Apoi alte și alte mesaje prin care se arată pățaniile utilizatorilor...

De cealaltă parte, Facebook respinge cu fermitate această teorie de spionaj în rândul utilizatorilor. Chiar și așa, arta conspirației e încă în floare!....

sursă: tvnotas.com.mx

Recomandari