Facebook trebuie scindat, pentru că a devenit periculos de puternic! Avertismentul momentului

 

Este atacul fără precedent lansat chiar de unul dintre fondatorii celei mai mari reţele de socializare de pe planetă. Fostul coleg de facultate al lui Mark Zuckerberg îndeamnă Guvernul american să dividă grupul din care mai fac parte Instagram şi Whatsapp. Reţeaua adună lunar aproape trei miliarde de utilizatori, adică peste o treime din populaţia pământului.

Despărţit definitiv de Facebook în 2012, când şi-a vândut şi ultimele acţiuni, Chris Hughes numeşte acum reţeaua pe care a fondat-o "un instrument de manipulare". Iar pe fostul său coleg de la Harvard, Mark Zuckerberg, îl acuză că-şi pune în pericol utilizatorii.

Hughes cere o schimbare radicală: Guvernul american ar trebui să oblige gigantul IT să renunţe la aplicaţiile Instagram şi Whatsapp, pe care le-a cumpărat în ultimii ani.

Doar în România, Facebook are aproape zece milioane de utilizatori. De-a lungul timpului, reţeaua a evoluat de la o simplă platformă de socializare, la un adevărat univers virtual, care acoperă orice domeniu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI