Căutare Live

Google, decizie iminentă! Așa poți fi protejat mereu!

 Google a anunțat includerea aplicațiilor native ale sistemului de operare iOS în programul Advanced Protection Program, cel pe care l-a lansat pentru propriile servicii în cursul anului trecut.

Google a anunțat includerea aplicațiilor native ale sistemului de operare iOS în programul Advanced Protection Program, cel pe care l-a lansat pentru propriile servicii în cursul anului trecut.

Prin acest sistem, Google vrea să ofere protecție extremă pentru persoanele care au nevoie că datele din conturile lor să fie mereu în siguranță, precum jurnaliști, demnitari, persoane publice, sau orice persoană cu date ce trebuie protejate cu strictețe.

Google le oferă celor care fac parte din programul Advanced Protection Program posibilitatea de a își securiza conturile folosind multiple sisteme de autentificare, inclusiv SMS, o cheie de autentificare fizică, și nu doar atât.

Google limitează partajarea de date din cont cu servicii terțe, iar în cazul accesului fraudulos al conturilor, Google oferă măsuri de protecție suplimentare în comparație cu ceea ce au parte utilizatorii obișnuiți ai serviciilor sale.

Google oferă protecție maximă pentru noi aplicații. Google inclus în programul Advanced Protection Program și aplicațiile native Mail, Calendar și Contacts disponibile în iOS, astfel că inclusiv utilizatorii iphone vor putea beneficia de acest sistem avansat de protecție. Începând de astăzi poate fi activată protecția programului Advanced Protection Program și pentru aplicațiile celor de la Apple, el existând deja în aplicațiile native Google.

sursa:idevice.ro

VIRUSUL care sperie lumea întreagă! Aceste telefoane sunt cele mai afectate... Orice ai face, ignoră aceste mesaje pe WhatsApp! Îți blochează telefonul și îți provoacă spaimă!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri