Căutare Live

Instagram a făcut o mare modificare! Utilizatorii nu vor mai folosi acest buton

La aproape un an și jumătate după apariția IGTV, butonul dedicat acelei platforme video dispare din interfața principală Instagram. Această propunere concurează cu altele precum YouTube, pariază în special pentru videoclipuri lungi în format vertical și este oarecum independentă de aplicația rețelei sociale.

Instagram

TechCrunch, o sursă care raportează schimbarea, spune că mutarea ar fi „admiterea rezultatelor mediocre” la Instagram TV. De la apariția acesteia din iunie 2018, acesta a fost descărcat de 7 milioane dintre cei peste un miliard de utilizatori ai rețelei sociale principale.

Reprezentanții Facebook nu au vorbit în mod firesc despre eșec sau rezultatele slabe pentru IGTV. În schimb, ei au comentat că „majoritatea oamenilor găsesc conținut prin avansări în feed, în secțiunea „Explore”, în profilurile creatorilor și în aplicația independentă”.

Aceștia au recunoscut că butonul IGTV aproape că nu este folosit de utilizatori. La câteva luni după ce a anunțat IGTV, cofondatorii Instagram - inclusiv Kevin Systrom, în imagine - și-au dat demisia de pe Facebook.

„Încercăm mereu să păstrăm (platforma) cât mai simplu posibil, astfel încât eliminăm această pictogramă pe baza acestor lecții învățate și comentarii din comunitatea noastră”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

„Oamenii folosesc rețelele sociale în primul rând pentru a păstra contactul cu prietenii și a împărtăși fragmente din viața lor de zi cu zi; ei nu vor viziona neapărat un videoclip înregistrat profesional pe cinci minute pe care îl pot găsi probabil pe alte platforme", concluzionează Engadget.

Nu face aceste greșeli când îți încarci iPhone-ul... Amazon lucrează la un sistem de plată cu palma...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri