Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

iPhone 11 – Ce aduce nou? Merită upgrade-ul? Cum îl păstrăm mai mult timp?

Întotdeauna utilizatorii de smartphone au fost împărțiți în două mari categorii, Android și iOS, pentru cei din urmă, însă, ce tocmai s-a petrecut e cel mai așteptat moment al anului. S-au lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Magazinele online au fost asaltate cu precomenzi de împătimiții brandului ce vor să fie primii ce pun mâna pe noile device-uri.

Întotdeauna utilizatorii de smartphone au fost împărțiți în două mari categorii, Android și iOS, pentru cei din urmă, însă, ce tocmai s-a petrecut e cel mai așteptat moment al anului. S-au lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Magazinele online au fost asaltate cu precomenzi de împătimiții brandului ce vor să fie primii ce pun mâna pe noile device-uri.

Cu ce se diferențiază față de vechile modele?

Apple continuă upgrade-ul pe partea de camere principale și adaugă pentru prima oară și lentile ultra wide pe ce vă vor deschide noi oportunități pentru fotografii în spații mai înguste, veți putea încadra clădiri înalte în totalitate și veți face landscape-uri mult mai bune. De asemenea și camerele frontale au fost îmbunătățite și acum beneficiază de 12MP cu filmare 4K la 60fps cu stabilizare, fapt ce va ridica nivelul apelurilor video sau transmisiunilor live de pe rețelelor sociale. Și dacă tot suntem la capitolul camere, o altă funcție ce merită menționată este “Night mode” ce oferă imagini nocturne mult mai luminoase și mai clare pentru că noul software face mai multe fotografii folosind stabilizarea optică și le unește, corectează contrastul și redă culorile într-un mod cât mai realist. Un alt plus avem la capitolul baterie, acolo unde pe modelul “11 Pro Max” vom observa o autonomie mai mare chiar și cu 5 ore față de fostul flagship, “Xs Max”.

De asemenea, odată cu iPhone 11 s-a lansat și Apple Arcade, serviciu ce oferă peste 100 de jocuri pe orice device Apple, chiar și pe iPad, iPod Touch, Mac sau Apple TV, cel din urmă fiind oferit gratuit pentru un an, acest serviciu urmând a fi un rival pentru Netflix.

Totuși, de ce accesorii avem nevoie pentru noul iPhone?

Depinde de nevoile fiecăruia. Pentru protecția de bază avem nevoie de husă pentru Iphone 11 și folie de protecție pentru a evita orice lovitură și distrugerea ecranului ce știm toți cât este de sensibil. Un alt subiect sensibil este modul în care ascultăm muzică, după cum știm nu mai găsim adaptorul de 3.5mm și Apple a forțat introducerea pe piață a căștilor wireless “Airpods”. Există, totuși, posibilitatea de a folosi un model mai vechi de căști ce folosește mufa Lightning dar în acest fel nu veți mai putea încărca și telefonul simultan. Pentru a veni în întâmpinarea acestei problem vă oferim și soluția, un splitter ce vă dă posibilitatea să folosiți și căști în timp ce încărcați telefonul.

De asemenea, acel acumulator mărit trebuie să fie încărcat rapid, însă încărcătorul nu este oferit în pachetul tuturor celor trei noi modele, un alt lucru foarte cunoscut fiind calitatea slabă a materialelor din care este fabricat cablul de încărcare ce se distruge foarte ușor. Pentru a rezolva și această problemă puteți să cumpărați un încărcător rapid și un cablu de încărcare cu o lungime mult mai mare decât cel oferit de producător, aceasta fiind una din principalele nevoi pentru orice utilizator, putând opta chiar și la un cablu de 3m lungime. Iar pentru cei comozi există și posibilitatea de încărcare wireless, mult mai accesibilă atunci când petreceți mai mult timp la birou și lăsați telefonul pe stand-ul wireless fără a conecta vreun cablu.

În concluzie, dacă îți dorești unul din noile modele iPhone trebuie să iei in calcul și de ce accesorii vei avea nevoie pentru a păstra telefonul într-o stare bună pentru mult timp, iar cele mai bune accesorii se găsesc pe GSMnet.ro .