Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Michael Jordan se intoarce, intr-un joc video

Pentru prima data din 2003, de cand s-a retras, super-starul Michael Jordan se intoarce intr-un joc video - ii vom putea vedea miscarile clasice in titlul celor de la 2K Sports, NBA 2K11.

Pentru ca este cel mai cunoscut baschetbalist din lume, Michael Jordan va aparea si pe coperta jocului, iar cei de la 2K Sports promit ca acest titlul va fi cel mai bun de acest gen de pana acum.

Desi Jordan n-a mai jucat baschet profesionist din 2003 iar LeBron James sau Kobe Bryant sunt acum cei care atrag atentia fanilor, 2K Sports si-au dorit sa-l aiba pe cel mai bun jucator din istorie pe coperta.

"Adevarul e ca Michael Jordan a fost mereu in gandul nostru. Asta nu a fost o discutie in care ne-am trezit ca vrem sa-l avem azi si acum in joc, gandindu-ne cum sa-l integram. A fost mereu ideea aia plutind in aer si toti ne doream sa se intample si, pe masura ce visul a devenit mai realist, echipa a fost si ea din ce in ce mai incantata", spune Jason Argent, vice-presedintele diviziei de marketing de la 2K Sports.

Acesta adauga: "LeBron James a luat parte indiscutabil la discutiile pentru NBA 2K11. Va fi mereu o parte din joc pentru ca e un jucator de prima mana din liga, dar cu totii am fost entuziasmati mult mai mult de oportunitatea de a-l avea pe Michael Jordan in joc anul acesta".

NBA 2K11 va fi lansat in luna octombrie iar cei de la 2K Sports promit sa ne ofere o multime de surprize pana atunci.

Vezi si GameX TV

Sursa foto: gamextv.ro

Recomandari