Căutare Live

Nokia se lauda cu vanzarile Lumia

Nokia se lauda cu performantele inregistrate de seria Lumia in ultimul trimestru din 2012.

Mai exact Nokia a vandut in trimestrul patru al anului trecut 4,4 milioane de telefoane Lumia. Oficialii par incantati de aceasta cifra, mai ales ca ea se afla intr-o continua crestere fata de 1 milion de unitati vandute in Q4 2011 (imediat dupa lansare). Cifra este oarecum impresionanta avand in vedere faptul ca odata cu ea se incheie si primul an in care s-au vandut peste 14,3 milioane de smartphone-uri Nokia cu Windows Phone.

Tot in acest ultim trimestru Nokia a reusit sa ajunga la peste 9,3 milioane de utilizatori cu seriile Asha si la 2,2 milioane prin “obositele” smartphone-uri bazate pe Symbian. Daca ma intrebati pe mine sunt cifre nesperat de mari avand in vedere faptul ca aceste terminale fac parte dintr-un cu totul alt film decat cel al concurentei Android si iOS.

Citeste AICI continuarea articolului!

Produsele ieftine nu sunt pe lista de prioritati a Apple... Instagram a pierdut jumatate din utilizatori in doar o luna...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri