Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Nokia X6, exceptia business

Dupa experienta testarii telefonului Nokia X3, un telefon multimedia clar dedicat adolescentilor, cu Nokia X6 am avut o surpriza placuta, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al caracteristicilor.

Asta nu din cauza faptului ca Nokia X3 nu ar fi fost un telefon placut, ci mai mult datorita faptului ca Nokia X6 este, intr-adevar, cu vreo trei niveluri peste telefonul din aceeasi serie testat anterior.

Nu voi face insa o comparatie, pentru ca, desi face parte tot din seria X, cu accent pe facilitatile multimedia, Nokia X6 se adreseaza unui cu totul alt segment. In plus, are ecran tactil.

Designul este simplu si placut, spre deosebire de alte telefoane "clasice" din portofoliul companiei finlandeze.

Ecranul tactil reactioneaza foarte bine si la atingerile usoare, insa la Nokia X6 nu se poate folosi un stylus, un impediment pentru persoanele cu degete nu foarte subtiri (nu pot spune insa ca m-a deranjat in mod special acest lucru).

Enervanta este insa lipsa unei afisari acceptabile la lumina naturala, desi calitatea imaginii este foarte buna.

Camera de 5 MP, dotata cu blit si LED dublu, este suficienta pentru majoritatea utilizatorilor. Bateria tine doua-trei zile, in cazul unei utilizari frecvente, dar aproape exclusiv pentru servicii de voce.

Nu are extrem de multe caracteristici notabile care sa-l diferentieze de alte telefoane din aceeasi clasa, insa iese in evidenta prin faptul ca totul este bine pus la punct, nu doar pentru ca da bine in caseta tehnica.

Pretul de achizitie este de aproape 1.400 de lei.

Caseta tehnica
Retea: HSDPA
Conectivitate: Wi-Fi, EDGE
Tasta tactila dedicata pentru bara media
Memorie interna: 16 GB
Iesire TV (PAL)
GPS - Ovi Maps 3.0


Citeste jurnalul.ro

Recomandari