Căutare Live

(P) Cum te poate ajuta un router: HUAWEI Wifi Mesh 3, mixul vitezei, al eleganței și al eficienței unui astfel de device

Router-ul este, în ziua de azi, unul dintre dispozitivele aproape indispensabile care facilitează accesul la internet. Primul și cel mai important aspect pe care îl luăm în calcul atunci când alegem un astfel de aparat este viteza acestuia întrucât influențează direct experiența rețelei WiFi.

Router-ul este, în ziua de azi, unul dintre dispozitivele aproape indispensabile care facilitează accesul la internet. Primul și cel mai important aspect pe care îl luăm în calcul atunci când alegem un astfel de aparat este viteza acestuia întrucât influențează direct experiența rețelei WiFi.

Fie că îl folosim pentru a avea semnal Wifi în casă ori la birou, dispozitivul are ceva caracteristici care trebuie luate în considerare la achiziționare.

Pe lângă un design atrăgător dar și ușor de încadrat în orice spațiu, cele mai importante aspecte sunt viteza și suprafața de acoperire.

HUAWEI Wifi Mesh 3, router-ul care acoperă suprafața întregii case cu semnal de viteză mare

Cel mai recent model de router de la Huawei, HUAWEI Wifi Mesh 3, este router-ul proiectat pentru a acoperi suprafața întregii case cu semnal și pentru a oferi acuratețea datelor reale pentru optimizarea continuă.

HUAWEI Wifi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus cu o rată de 3000 Mbps (5GHz Band) și 571 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fișierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Totodată, HUAWEI Wifi Mesh 3 poate acoperi cu ușurință 2000 m2, în timp ce trei astfel de dispozitive vor acoperi până la 6000 m2.

Utilizatorii pot achiziționa, de asemenea, routere Mesh pentru a extinde acoperirea WiFi, dacă este necesar.

De altfel, acest router este potrivit și în cazul unor tipuri de case cu structuri complicate și neregulate. HUAWEI Wifi Mesh 3 permite utilizatorilor să plaseze și să configureze routerul în funcție de tipul casei.

Fie că este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurință o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză pe balcon sau în curtea din spate.

HUAWEI Wifi Mesh 3 suportă tehnologia NFC și peste 250 de dispozitive conectate

HUAWEI Wifi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate. Chiar și cu mai multe dispozitive conectate simultan, rețeaua rămâne stabilă.

În termeni simpli, indiferent dacă utilizatorul se uită la filme de 8k, emisiuni live, participă la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau accesează fișiere de mare capacitate, router-ul poate suporta cu ușurință dispozitivele și poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafața.

HUAWEI Wifi Mesh 3 suportă technologia NFC. Când ecranul este oprit, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să plaseze un smartphone Android activat NFC în partea de sus a routerului și acesta poate fi conectat la rețeaua WiFi direct, fără a fi nevoie de introducerea parolei. Acest produs este deosebit de potrivit pentru cei care au adesea musafiri.

HUAWEI Wifi Mesh 3 oferă caracteristici de securitate puternice în regim gratuit, fără costuri suplimentare. Folosind produsele din gama Huawei, utilizatorii se bucură de o protecție eficientă, care asigură confidențialitatea și securitatea acestora.

HUAWEI Wifi Mesh 3 a trecut 7 teste și are peste 100 000 de ore de testare

Router-ele Huawei au trecut șapte teste stricte înainte de a fi comercializate, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilității online, asigurând o calitate înaltă și durabilitate.

Prin intermediul Huawei Smart Life App, utilizatorii pot seta aspectul și dimensiunea locuinței lor și pot genera o hartă de performanță a semnalului.

Puterea și acoperirea semnalului în casă pot fi ușor vizualizate în orice moment, astfel încât utilizatorii pot ajusta cu ușurință locația router-ului sau pot decide care zonă din casa lor este mai potrivită pentru ca ei să se bucure de navigarea pe internet.

Atunci când utilizatorii au probleme de conectivitate, ei pot utiliza, de asemenea, caracteristica Smart Diagnosis pentru depanare ușoară. Cu aceasta, ei pot găsi toate problemele de conexiune existente și le pot rezolva automat.

Acest lucru permite utilizatorului să aibă o imagine clară a acoperirii semnalului în locuința lui.

Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x