Căutare Live

Probleme Facebook. Cum raportezi ceva care nu funcționează pe Facebook

Probleme Facebook. Facebook și Instagram au avut probleme tehnice, au anunțat azi, reprezentanții Facebook. Ce s-a întâmplat și cum raportezi problemele Facebook

Probleme Facebook

Probleme Facebook. Facebook și Instagram au avut probleme tehnice, au anunțat azi, reprezentanții Facebook. Ce s-a întâmplat și cum raportezi problemele Facebook.

Facebook şi Instagram au avut probleme, miercuri, timp de mai multe ore, în România, în mai multe ţări din Europa, dar și în numeroase state din America de Sud şi din SUA.

În România, SUA, Mexic, Peru și în mare parte din Europa, au fost afișate mesaje de eroare utilizatorilor care au încercat să acceseze platformele de Facebook, Instagram și chiar WhatsApp.

"Platforma Facebook nu funcționează din cauza unor operațiuni de mentenanță, dar ar trebui să puteți reveni în câteva minute. Mulțumim pentru răbdare cât timp îmbunătătim site-ul", era mesajul care apărea la încercarea de autentificare.

Probleme Facebook, explicația oficială

Reprezentanții Facebook au confirmat ulterior că au fost probleme cu Facebook și Instagram în mai multe state, însă au negat faptul că ar fi fost vorba de un atac cibernetic.

„Suntem concentraţi pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Cum raportezi ceva care nu funcționează la Facebook

Pentru a raporta ceva ce nu funcționează pe Facebook sau o problemă legată de plăți pe Facebook (pentru cei care dețin pagini sau conturi business), trebuie să urmezi următorii pași:

  • Conectează-te la Facebook pe un computer (pe mobil nu sunt mereu valabile aceste opțiuni)
  • Apasă pe semnul de întrebare din colțul din dreapta sus al oricărei pagini Facebook (de exemplu, pagina ta de pornire).
  • Selectează Raportează o problemă și urmează instrucțiunile de pe ecran.

Ce faci dacă ți se dezactivează contul de Facebook

Conturile de Facebook sunt dezactivate dacă nu respectă Condițiile de utilizare Facebook. Iată câteva exemple de astfel de conturi:

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
  • conținut care nu respectă Condițiile de utilizare Facebook;
  • folosești un nume fals;
  • îți asumi identitatea altcuiva;
  • ai constant un comportament nepermis pe Facebook, încălcând Standardele comunității Facebook;
  • contactezi fără solicitare alte persoane în scopul de le hărțui, de a le promova sau a le face reclamă la un produs sau un alt comportament nepermis.

Dacă crezi că ți-a fost dezactivat contul de Facebook din greșeală, poți folosi un formular Facebook pentru a trimite o contestație, găsești mai multe informații aici

În anumite cazuri, este posibil ca Facebook să nu trimită o avertizare înainte să îți dezactiveze contul. Mai mult, Facebook susține că nu poate reactiva conturile conturile care au fost dezactivate din cauza unor încălcări grave ale Standardelor comunității Facebook.

Despre Facebook

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.

Oficial, Facebook există din 4 februarie 2004, fiind în principal creaţia lui Mark Zuckerberg ajutat de câţiva prieteni şi chiar de fraţii Winklevoss care aveau mai târziu să-l dea în judecată pentru că le-a furat ideea.

În 2005, TheFacebook a devenit Facebook, cumpărând cu 200 de mii de dolari domeniul facebook.com, a urmat în septembrie acelaşi an expansiunea spre licee, iar un an mai târziu reţeaua socială avea să fie disponibilă oricui avea 13 ani împliniţi şi o adresă de mail validă. Secundar utilizatorilor, Facebook avea şi pagini de companii prin care acestea se puteau promova.

Mark Zuckerberg, într-un mesaj publicat cu ocazia aniversării celor 10 ani, a rezumat această rețea socială și i-a dat dimensiunile unui mediu în care oamenii se regăsesc și în care rămân, indiferent de câte alternative există.

„Aţi împărtăşit momente fericite şi momente triste. Aţi întemeiat familii şi aţi menţinut legătura cu familiile voastre. Aţi creat noi servicii şi aţi pornit mici afaceri. V-aţi ajutat între voi în atât de multe moduri“, a spus Zuckerberg.

Telefoanele românilor ar putea fi infectate! Anunț îngrijorător al specialiștilor: „A fost un atac fără precedent”... Demisii la Facebook, la o zi după ce aplicația nu a funcționat timp de mai multe ore. Ce a transmis Mark Zuckerberg...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri