Căutare Live

Revolutia Google pe internet: reclamele vor trebui să respecte un standard înalt de calitate

Inginerii din spatele Google Chrome lucrează de câteva luni la o actualizare importantă menită se te scape de reclamele agresive din online. Respectivul update devine activ astăzi.

Inginerii din spatele Google Chrome lucrează de câteva luni la o actualizare importantă menită se te scape de reclamele agresive din online. Respectivul update devine activ astăzi.

Google Chrome este cel mai popular browser de pe întregul mapamond, iar o schimbare importantă adusă modului în care previne afișarea unor anumite reclame, poate avea consecințe financiare dezastruoase asupra unor site-uri. Cu toate acestea, o serie de schimbări vor fi introduse astăzi pentru a îmbunătăți experiența de navigare online a tuturor utilizatorilor, atât de pe desktop-uri și notebook-uri, cât și de pe mobile.

Scandalul Huawei din America: de ce sunt sfatuiti utilizatorii sa nu cumpere telefoanele

Indiferent dacă ai sau nu un ad-blocker instalat, începând cu zilele următoare, Google Chrome va afișa mai puține reclame și va pondera comportamentul agresiv al anumitor site-uri care încalcă regulile de bună practică în promovare pe internet. Criteriile prin care vor fi stabilite reclamele foarte agresive au fost stabilite de către Coaliția pentru Reclame mai Bune.

Operatorul din Romania care creste intr-un ritm alert. Cati bani a facut in 2017

Google va începe să evalueze pagini mostră ale unui site de internet pentru a determina dacă include reclame ce încalcă standardul definit de Coalition for Better Ads. În această categorie, intră reclame cu numărătoare inversă care nu te lasă să navighezi pe o pagină, pop-up-uri de orice fel și reclame care redau sunete fără intervenția ta.

Afla cum iti va face Google viata mai buna pe internet

Facebook se pregătește să intre în casele oamenilor! Cum va fi posibil acest lucru și ce presupune... Au dat GOOGLE în judecată și au câștigat o sumă exorbitantă...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri