Şi TU poţi păţi asta! O adolescentă a murit în timp ce vorbea la telefon. Ce greşeală a făcut cu mobilul

O adolescentă în vârstă de 18 ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod cu totul şocant: aceasta vorbea la telefon cu o rudă. 

O adolescentă în vârstă de 18 ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod cu totul şocant: aceasta vorbea la telefon cu o rudă.

Incidentul s-a petrecut în oraşul Kheriakani, din India. Adolescenta pe nume Uma Oram purta o conversaţie cu o rudă atunci când telefonul pe care îl ţinea foarte aproape de ureche a explodat, scrie THE SUN.

Tânăra de 18 ani a fost găsită fără suflare şi cu acel telefon chiar lângă ea. Specialiştii care au început o anchetă în cazul adolescentei au menţionat că aceasta nu ar fi trebuit să îşi folosească absolut deloc telefonul, pentru că dispozitivul se afla conectat la încărcătorul ce îi asigură alimentarea cu energie electrică.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri