Antena Căutare

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Jocurile de noroc vor reprezenta una dintre principalele modalități de divertisment și în 2020. Fără îndoială, industria va urma trendul ascendent din ultimii ani în contextul în care online-ul a înlăturat multe restricții, de la cele legate de comoditate până la cele care țin de discreție. 

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Cazinourile online oferă foarte multe avantaje și „aproape” niciun dezavantaj. Singurul inconvenient ar fi că jucătorul nu este plasat în atmosfera specifică dintr-un cazinou terestru, cu ambiența sonoră și culorile care îmbie la joc.

Operatorii de pe Internet au rezolvat, în parte, această problemă prin introducerea secțiunii de cazino live, unde jocul în compania unui dealer filmat cu webcam, aduce un plus de adrenalină.

Specialiștii din domeniu au analizat în amănunt toate cazinourile online licențiate în România, precum și preferințele jucătorilor, cu mai puțin de două luni înainte de finalul lui 2019. Ei au stabilit principalele criterii pe care vor trebui să le îndeplinească cele de top:

1. Corectitudine

Principala temere a celor care joacă la cazinourile online este că softurile ar putea fi programate astfel să încline net balanța câștigurilor în favoarea „casei”. Operatorii de top sunt, însă, corecți, iar corectitudinea este garantată de numele producătorilor care furnizează aceste softuri, care sunt cei mai mari din lume.

În plus, deținerea licenței oferă o certitudine în plus că jucătorul nu este păcălit. Operatorii care funcționează legal sunt verificați periodic de autoritățile competente.

2. Oferte promoționale

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

În 2020, vor fi căutate în special cazinourile online care vor oferi avantaje concrete, constând în pachete de nou-venit sau în recompense pentru loialitate. Ofertele pentru clienții noi pot dubla sau chiar tripla prima depunere în fonduri bonus care sunt multiplicate prin îndeplinirea condițiilor de rulaj. Unele cazinouri online oferă și bonusuri fără depunere, sau rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt cele mai întâlnite recompense în strategiile orientate spre clienții loiali, dar ofertele variază. De exemplu, premiul cel mare al unui turneu de sloturi poate fi o excursie undeva în lume, în valoare de câteva zeci de mii de lei.

Ofertele promoționale reprezintă o șansă în plus pentru câștiguri apreciabile, fără niciun risc suplimentar din partea jucătorului.

3. Payout

Cu cât are mai mulți clienți, cu atât operatorul de jocuri de noroc își permite să ofere un Payout mai mare, adică să returneze un procent mai mare din încasări către jucători. Automat, cele mai populare cazinouri online (vizibile în toate topurile alcătuite pe baza voturilor jucătorilor), vor fi și cele mai accesate în 2020. Payout-ul unui astfel de cazinou depășește 95%, ceea ce înseamnă mai multe rotiri câștigătoare decât în alte locuri.

4. Jackpot

În strânsă legătură cu numărul mare sau mic de jucători este și jackpot-ul (acolo unde este oferit). Dacă fondul de jackpot este alimentat de sute de mii de clienți, ajunge la o sumă mare într-un timp scurt. Dacă e alimentat de câteva sute de jucători, crește greu.

Este ușor de depistat cazinoul online cu cele mai mari jackpot-uri, pentru că sumele sunt afișate în timp real.

5. Ofertă de jocuri

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

Specialiștii au decis: Acestea sunt cele mai bune cazinouri online în 2020

În general, cazinourile online oferă următoarele jocuri: sloturi video, jocuri de masă (ruletă, blackjack, baccarat, casino hold’em etc), video poker, poker, loterii sau chiar lozuri răzuibile. Secțiunea de sloturi video este cea mai generoasă, pentru că este și cea mai căutată. Contează atât numărul de „păcănele online” (cele mai tari cazinouri au în ofertă și peste 200 de sloturi), cât și diversitatea lor tematică și structurală (sloturi progresive, simboluri, cu 3 role, cu 5 role).

6. Aplicații pentru mobil

Mai nou, cei mai mulți români accesează Internetul de pe telefonul inteligent sau de pe tabletă. Toate cazinourile online au site-urile optimizate pentru ecrane mai mici, dar e altceva atunci când există o aplicație, care, pe lângă stabilitate, oferă și o viteză de navigare superioară.

Pentru a vedea care dintre operatori întrunesc cele mai multe dintre criteriile prezentate, vă recomandăm să citiți review-urile de pe site-ul comunității pariorilor online din România, în care specialiștii prezintă în detaliu plusurile, dar și minusurile, fiecărui cazinou online de pe piața românească.

Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x