Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Sacrificiul

Telefoane sub 1.000 lei care își merită banii

Pentru a te ajuta să te inspiri, Lajumate.ro îți prezintă trei telefoane ieftine și bune, sub 1.000 lei.

Ținând cont că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă când trebuie să îți rezervi o parte din buget pentru cadouri și ești în căutarea unui telefon nou, află că nu ești nevoit să amâni achiziționarea. Tehnologia evoluează constant, mai ales în rândul telefoanelor mobile care au devenit indispensabile în viața noastră de zi cu zi. Producătorii scot pe piață modele variate ca performanță și accesibile pentru orice buget. Pentru a te ajuta să te inspiri, Lajumate.ro îți prezintă trei telefoane ieftine și bune, sub 1.000 lei.

Înainte de a achiziționa un telefon este bine să ții cont de un factor important și anume platforma Android împărțită în trei categorii: Android 8.0 Oreo disponibil pe telefoanele premium, Android One care se regăsește pe telefoanele de nivel mediu cu prețuri bune și Android Oreo Go Edition utilizat pentru telefoanele cu hardware slab.

De la producătorii coreeni putem alege din seria Galaxy J un Samsung Galaxy J5 2017 sau Samsung Galaxy J7 2017. Ambele modele sunt recunoscute pentru performanță și oferă un raport bun calitate-preț, încadrându-se în bugetul de 1.000 lei. Cu un ecran mai mare de 5,5 inch față de 5,2 pentru J5, Samsung Galaxy J7 dispune de un procesor mai puternic și o baterie mai puternică. Dacă ești fan Samsung poți cumpăra un J7 2017 nou sau second hand cu prețuri până în 950 lei, iar pentru un J5 2017 va trebui să scoți din buzunar între 750 și 880 lei.

Huawei P10 Lite și P9 Lite sunt două telefoane de luat în calcul care se încadrează în cei 1.000 de lei disponibili. Modelele au ecranul de 5,2 inchi cu rezoluție Full Hd și un senzor de amprentă pe spate foarte rapid. Modelul P10 Lite dispune de 36 GB memorie internă și 3 GB RAM, iar P9 Lite are 16 GB și 2 GB RAM și ambele se pot extinde printr-un card MicroSD. Un Huawei P10 Lite nou se poate achiziționa cu un preț care începe de la 900 ron, iar bugetul mediu necesar pentru varianta P9 Lite este de 750 lei.

De la producătorul Asus poți alege modele de telefoane ieftine și performante precum ZenFone 4, disponibil și în variantele ZenFone 4 Max. Asus ZenFone 4 Max ZC520KL este cel mai popular model, are procesor Snapdragon 425 și este apreciat pentru bateria de 4.100 mAh, de unde provine și denumirea de ”Max”. Dacă te orientezi spre unul dintre modelele Asus ZenFone 4, ai nevoie de un buget între 750-900 lei pentru achiziționare.

Indiferent de specificațiile pe care le cauți la un telefon, pe Lajumate.ro găsești peste 7.000 de anunțuri cu telefoane mobile de vânzare, noi sau second hand din care să alegi modelul potrivit pentru tine.