ThinkCentre 91z, platforma "all in one" de la Lenovo!

Noua minune Lenovo se numeste ThinkCentre Edge si, dupa cum spune numele, este o platforma "all in one" - PC, TV, Home Cinema.

ThinkCentre are doar 2.5 inci grosime si e unul dintre cele mai atragatoare gadget-uri in ceea ce priveste design-ul. Insa aceasta platforma nu e doar frumoasa, ci si "inteligenta".

Sistemul are un display de 21.5 inci widescreen HD (1920x1200), ce poate reda video la inalta calitate. ThinkCentre functioneaza cu Windows 7, are o camera de 2MP, 6 porturi USB si un cititor de carduri 6 in 1.

Cat despre puterea de procesare, discutam despre un procesor Intel Core i7, placa video AMD Radeon de 1GB, memorie de 8GB, spatiu de stocare de 1TB la 7.200 RPM sau 80GB mSATA.

Lenovo sustine ca noua platforma este cu 30% mai rapida decat alte asemenea sisteme de pe piata. ThinkCentre va fi livrat in luna iunie, la un pret de aproximativ 500 de euro.


sursa: engadget.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri