Căutare Live

Adevarul din spatele "mancarurilor sanatoase": Soia poate duce la infertilitate si chiar la... moarte!

Soia - un aliment ieftin si maleabil, care poate tine locul multor preparate. Este alegerea ideala pentru cei care au un regim alimentar vegetarian, plus ca este pusa in categoria alimentelor  "organice". Ultimele cercetari au aratat, insa, ca soia nu este decat un alt produs modificat genetic si adaptat astfel industriei de consum masiv - poate duce la diverse afectiuni grave si, consumat in cantitati mari, poate fi mortala.

Boabele de soia contin, in mod natural, compusi care imita estrogenul si produc astfel modificari pe termen lung in organism. Cercetatorii au descoperit ca acesti compusi, numiti fitoestrogeni si izoflavone, maresc sansele de infertilitate in cazul femeilor. Mai mult, acest lucru poate fi transmis genetic.

Cele mai afectate de acest aliment sunt femeile, care, pe langa infertilitate, se supun si riscului de a face cancer de san. In plus, soia din comert nu este nici macar "organica", peste 70% din produsel comercializate fiind modificate genetic. Acestea contin erbicid in cantitati foarte mari si pot dauna organismului.

Nici copiii nu sunt feriti de repecursiunile acestui aliment daunator: consumul regulat de soia duce la cresterea nivelului de estrogen din corp, ceea ce este echivalentul a cinci pilule contraceptive. O bomba hormonala pentru cei mici, care sunt expusiastfel unui pericol foarte mare.

Foto: made-in-china.com

Fix-uri alimentare, ananasul si painea – recomandari si restrictii alimentare... Vesti bune! Berea nu ingrasa!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri