Căutare Live

Afla cum poti avea un abdomen plat fara efort!

Subtierea taliei este importanta din punct de vedere al aspectului fizic, dar si din ratiuni medicale. Grasimea viscerala, care se depune in jurul organelor interne, contribuie la formarea unor boli metabolice precum diabetul, relateaza Fox News.

Contrar a ceea ce stiai pana acum, grasimea din zona taliei nu este chiar asa de greu de eliminat.

Pentru a avea un abdomen cat mai plat, este important sa faci 30 de minute de miscare zilnic si sa nu petreci mai mult de sase ore stand jos. De asemenea, trebuie sa ai un consum de calorii care sa se incadreze intre 1.500 si 2.000 pe zi.

Fibrele nu trebuie nici ele sa lipseasca din alimentatie pentru ca te ajuta sa slabesti mai repede si sa ai o talie de invidiat. Totodata, fibrele din cerealele integrale sau painea neagra pe care le poti consuma zilnic imbunatatesc functionarea sistemului digestiv.

Produsele lactate sunt si ele un aliat in lupta cu grasimea de pe abdomen. Cand consumi zilnic iaurt degresat, ai mult mai multe sanse sa iti subtiezi talia. Acest fapt se datoreaza calciului din lactate, care suprima productia de calcitriol, un hormon responsabil cu depunerea grasimilor.

Foto: hepta.ro

Sofranul, ingredientul secret care te ajuta sa slabesti... Afla de ce trebuie sa fii atenta cand iei pastile daca esti vegetariana!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri