Căutare Live

Afla daca esti in pericol sa devii anorexica!

Cercetatorii britanici au descoperit ca anorexia este o boala care se transmite pe cale sociala si este mai des intalnita in tari precum Franta, in care femeile sunt mai slabe decat media mondiala, relateaza Fox News.

Oamenii de stiinta au constatat ca presiunea grupurilor din care fac parte femeile le poate determina sa ia masuri drastice pentru a slabi.

Presiunea sociala si standardele de frumusete au facut ca anorexia nervoasa sa afecteze tot mai multe femei. Anorexia nervoasa este o afectiune care le face pe femei sa aiba o viziune distorsionata a felului in care arata si sa li se para ca niciodata nu sunt suficient de slabe.

Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie in urma unui studiu facut pe 3.000 de femei. Dintre acestea, despre cele care aveau o parere proasta legata felul in care arata s-a constatat ca erau anorexice. Indicele de masa corporala le-a fost calculat dupa ce au comentat aspectul lor fizic.

Foto: hepta.ro

Afla ce urasc medicii la pacientii lor!... Trei feluri in care fructele te pot ingrasa...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri