Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Atenție, bărbați! Trebuie să renunțați imediat, aceste alimente sunt nocive pentru corpul vostru

Sănătatea este cel mai important motor al vieții, iar noi suntem rsponsabili să avem grijă de ea. De curând a apărut un studiu potrivit căruia există o serie de alimente care distrug sănătatea bărbaţilor. Nutriţioniştii fac câteva recomandări cu privire la alimentele care ar trebui evitate de către bărbaţi, pentru a fi cât mai sănătoşi.

Atenție, bărbați! Trebuie să renunțați imediat, aceste alimente sunt nocive pentru corpul vostru

Unele dintre cele mai sănătoase alimente recomandate în special bărbaților sunt: proteinele, grăsimile animale și fibrele, , a precizat nutriţionistul, dietetician Aleksei Kovalikov, din Rusia, explicând că, în cazul în care grăsimile animale lipsesc din dietă, bărbații produc mai puțin testosteron.

Lunea Rusaliilor 2020, zi de mare sărbătoare! Ce nu e bine să faci în Lunea Sfântului Duh

În situația în care se remarcă o carenţă de proteine, grăsimi animale și fibre în organism, persoana crește rapid în greutate şi are mai multe disfuncţii sexuale, a avenertizat expertul.

Ce alimente sunt nocive pentru sănătatea bărbaților

Kovalikov le mai recomandă bărbaților să evite consumul de bere, produsele fermentate, produsele din carne afumate, produsele procesate, alimentele prăjite și leguminoasele.

Mai mult, secreția de testosteron este suprimată de carbohidrații uşor digerabili și de alcool, în special de bere.

Atenție, acestea sunt rutele alternative dacă te întorci de la mare, din minivacanță! Autostrada A2-București blochează sute de mașini

„Dacă un bărbat nu asimilează grăsimile animale, iar soția sa îi găteşte exclusiv cu ulei de măsline, atunci bărbatul respectiv va avea numeroase disfuncţii sexuale”, a specificat Kovalkov, potrivit Rador.

Fructele de mare, spanacul, legumele și nucile sunt, de asemenea, recomandate pentru bărbați. minoasele.

Recomandari