Românii, la CONTROL! Bolnavii pot face consult GRATUIT la un medic străin! Ce trebuie să știi

 
+2 click pentru
galerie

Vestea momentului pentru numeroși români din toată țara! Bolnavii pot beneficia de o consultație gratuită oferită de un specialist din străinătate, venit în România. Ce trebuie să faci

Profesorul Meral Gunaldi, doctor oncolog la Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia, revine în România pentru a oferi gratuit o a două opinie medicală bolnavilor de cancer, consultaţiile urmând a fi acordate sâmbătă 10 noiembrie 2018 la Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă al Medical Park România, scopul vizitei oncologului turc în România este de a înţelege metodele de diagnosticare şi tratament şi de a-i sprijini pe pacienţii români diagnosticați cu cancer, atunci când nu se găseşte o soluţie medicală în ţara lor.

"Va fi o întâlnire faţă în faţă cu pacienţii români, iar prof. Meral Gunaldi îşi propune să le ofere pacienţilor consultaţi cea de-a doua opinie medicală, pentru bolile lor. Sinceritatea medicului în privinţa pacienţilor oncologici are o influenţă foarte mare asupra succesului tratamentului. Convingerea şi încrederea sunt foarte importante pentru continuarea tratamentului, fapt pentru care medicul comunică mereu cu pacientul.

Un medic sincer şi bun vede şi evaluează fiecare pacient separat. Medicina turcă se caracterizează prin tehnologia de ultimă generaţie şi urmăreşte îndeaproape noile inovaţii în domeniu, pentru a le implementa în spitalele noastre", se arată în comunicatul de presă. 

Sursa: Agerpresfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI