Antena Căutare

Când scăpăm de coronavirus! Vești proaste din partea unui expert în boli infecțioase

Un expert în materie de boli infecțioase a dezvăluit când vom scăpa de coronavirus și la ce ar trebui să ne așteptăm. Potrivit acestuia, pericolul va reapărea!

Un expert a dezvăluit când va dispărea coronavirusul

Numeroase țări sunt în continuare în alertă din cauza coronavirusului, care a omorât deja un număr ridicat de persoane în mai multe state.

Potrivit datelor recente, numărul persoanelor infectate a depășit numărul de 71.000. Bilanţul deceselor la nivel global este de 1.775, cinci dintre ele fiind în afara Chinei, în Hong Kong, Taiwan, Japonia, Filipine şi unul în Franţa.

CÂND DISPARE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS

Un specialist în domeniul bolilor infecțioase, Dr. Sajaya Senanayake, a dezvăluit faptul că există șanse destul de mari ca acest coronavirus să dispară odată cu încălzirea vremii, dar ar putea la fel de bine să reapară, într-o formă mult mai agresivă, în timpul iernii viitoare.

Când scăpăm de coronavirus! Vești proaste din partea unui expert în boli infecțioase

Un expert a dezvăluit când va dispărea coronavirusul

Tot mai multe persoane din China sunt infectate cu coronavirus

„Atunci când vor veni lunile călduroase, virusul ar putea să dispară brusc și apoi să reapară în perioadele reci din an”, a dezvăluit acesta.

Specialistul a mai adăugat faptul că este dificil de prezis cât timp va mai dura epidemia, fiindcă statisticile sunt greu de realizat în cazul acestui virus, ce se extinde cu repeziciune.

În prezent, aomenii de știință și-au unit forțele pentru a descoperi tratamente sau un posibil vaccin prin care virusul Covid-19 să fie prevenit sau vindecat.

TRATAMENT ȘI VACCIN PENTRU CORONAVIRUS

Autorităţile din China în domeniul sănătăţii au solicitat recent persoanelor vindecate de coronavirus să doneze sânge, din care medicii intenționează să extragă plasmă ce va fi utilizată pentru îngrijirea bolnavilor aflaţi încă în stare gravă.

Potrivit unor oameni de știință, plasma foştilor pacienţi care au fost infectaţi cu COVID-19 (coronavirus) conţine anticorpi ce ar putea să ducă la reducerea sarcinii virale în organismele bolnavilor grav afectaţi de acest virus.

Experții în domeniul medical și laboratoarele farmaceutice duc în prezent o luptă contra cronometru pentru a crea un tratament şi un vaccin împotriva coronavirusului.

Cel mai scump medicament din lume costă 2,1 milioane de dolari, pentru o singură doză! Ce tratează... Cea mai simplă dietă cu fructe şi legume. Încearcă acest meniu pentru 7 zile şi vei vedea primele rezultate...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x