Cei mai multi dintre clientii hypermarket-urilor vin prima data la raionul de carne. Si nu este deloc o strategie corecta, atrag atentia specialistii. Carnea plimbata prea mult prin magazin isi schimba proprietatile.
Au demonstrat-o si reporterii Observator. Dupa ce au lasat carnea de porc la temperatura camerei, vreme de patru ore, si-a schimbat culoarea. S-a invinetit, mai exact. Iar consumata in felul acesta poate provoca boli grave, avertizeza specialisti. Mai sensibila este, insa, carnea tocata, care trebuie pastrata la temperaturi intre zero si doua grade Celsius.
Ca sa evitam astfel de situatii, trebuie sa respectam cateva reguli simple atunci cand mergem la cumparaturi. In primul rand, sa ne indreptam atentia catre produsele nealimentare.
Chiar si asa, putem sa fim victimele neglijentei altor clienti. Sunt oamenii care pun carnea in carucior, iar dupa ce o plimba cateva zeci de minute prin magazin o aduc din nou la raft.
Reprezentatii hypermarketurilor recomanda ca atunci cand nu mai doriti sa cumparati un produs perisabil pe care il aveti deja in cos sa nu il puneti inapoi pe raft. Adresati-va angajatilor. Acel produs trebuie distrus.
Saloanele de infrumusetare au agenda plina in aceasta perioada. Care sunt cele mai cautate tratamente... Cum iti poti ajuta creierul sa intinereasca...