Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Ce se întâmplă în corpul tău, după un singur pahar de apă minerală! Nu te-ai fi gândit

SMai ales în perioada verii, când temperaturile cresc extrem de mult, românii consumă adesea apă rece. Totuși, ce se întâmplă în corpul tău atunci când bei apă minerală? Efectele se văd imediat!

Mai ales în perioada verii, când temperaturile cresc extrem de mult, românii consumă adesea apă rece. Totuși, ce se întâmplă în corpul tău atunci când bei apă minerală? Efectele se văd imediat!

Puțini sunt cei care știu că un simplu pahar cu apă minerală poate avea efecte mari și imediate asupra sănătății, totul fiind datorat conținutului de magneziu, calciu, potasiu, clor și alte elemente necesare sănătății.

CE EFECTE ARE APA MINERALĂ

Apele minerale au proprietăţi benefice pentru organism, reduce riscul de boli cardiovasculare, previne apariția cariilor datorită fluorului, dar și a bolilor digestive.

În plus, apa minerală previne colitele, afecțiunile biliare și constipația, dar și apariția osteoporozei. În plus, consumul regulat de apă minerală dă rezistență părului și frumusețe tenului.

Consumată vara, aceasta previne deshidratarea. Temperaturile ridicate ne fac să transpirăm și odată cu apa se elimină din organism și multe minerale. Ajuți astfel organismul să nu aibă carențe de calciu, magneziu, fluor și alte elemente esențiale pentru sănătate.

În plus, cine consumă apă minerală în locul apei de la robinet are risc mai mic de contaminare microbiană sau parazitară.

Medicii recomandă totuși consumul moderat de apă minerală, căci un nivel ridicat de aciditate poate cauza gastrită sau disconfort gastric.

Totuși, atenție mare! Nu considerați că sifonul are aceleași proprietăți precum apele minerale.