Căutare Live

Cinci reguli pentru slăbit, recomandate de Carmen Brumă. Ce face iubita lui Mircea Badea pentru a avea un corp de invidiat

Carmen Brumă are un trup de invidiat și își încurajează și urmăritorii să-i urmeze sfaturile de întreținere. Iubita lui Mircea Badea vine în ajutorul celor care au luat în greutate de sărbători.

Carmen Brumă a prezentat cinci reguli pe care trebuie să le urmăm, dacă vrem să slăbim după sărbători

Instagram

Carmen Brumă a prezentat 5 reguli care ne ajută să slăbim după sărbători. Iubita lui Mircea Badea a realizat un clip video, pe care l-a postat pe contul său de Youtube.

LOTO 6/49 - joi 7 ianuarie 2021. Numerele la tragerile loto

Carben Brumă a explicat de ce este importantă hidratarea în procesul de slăbire, precum și de ce nu este recomandat să mâncăm după apusul soarelui. De asemenea, Carmen Brumă a pus accentul pe importanța mișcării, a stabilirii meselor fixe, cu repaus alimentar între ele, dar și a renunțării la zahăr și alcool.

Ce trebuie să facem pentru a slăbi după sărbători. Carmen Brumă a explicat cinci reguli esențiale

Iată cele cinci reguli pentru slăbit, explicate de Carmen Brumă:

1. Nu mai ciuguliţi. Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 - 5 ore. Beţi apă, ceaiuri neîndulcite sau cafea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

2. Beţi suficientă apă! Apa este esențială pentru funcționarea optima a organismului și ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism deshidratat, un organism insufficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte. Sigur că apa nu ține de foame, dar vă ajută să o păcăliți și vă ajută să prelungiți senzația de sațietate și să identificați correct senzația de foae și să faceți distincția dintre foame și poftă.

Citește și: Cum arăta Carmen Brumă când avea 86 de kg. Vedeta le-a arătat fanilor o poză cu ea din 1993

3. Nu mai mâncaţi după apusul soarelui, ora 17.00, în această perioadă! Metabolismul nostru funcţionează în strânsă legătură cu mişcarea soarelui pe cer. În momentul în care soarele apune, metabolismul este încetinit. Dacă, totuşi, nu vă puteţi stăpâni, alegeţi alimente foarte uşoare, cu puţine calorii, care se digeră mai uşor.

4. Faceţi zilnic mişcare! Dacă nu mergeţi la sală, este bun şi banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.

5. Renunţaţi la alcool şi zahăr. Încercaţi să includeţi măcar în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede, datorită conţinutului de fibre şi apă pe care îl au legumele,

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Cine este Carmen Brumă

Carmen Brumă are 43 de ani și are un corp de invidiat.

A intrat în lumea televiziunei în anul 1999, când a fost asistentă la Tele Euro Bingo Show, la Antena 1. În perioada 2000-2002 a fost colaboratoare la matinalul „DImineți la tine” de la Antena1, coregraf la „Totul va fi bine” de la Antena1 și redactor la “Noaptea tarziu cu Mircea Badea”.

Citește și: Cum arată Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea. Imagini rare cu micuțul de șase ani

Carmen Brumă este într-o relație cu Mircea Badea de 20 de ani și în 2014 au devenit părinți. Tot în 2014, Carmen Brumă a luat un Curs de tehnician nutritionist și un curs „Fitness Nutrition Diet Specialist”, iar în prezent oferă sfaturi și indicații pentru o viață sănătoasă, într-un corp sănătos.

Zeama de varză murată sau moare, o explozie de beneficii pentru sănătate...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri