Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Cum elimini grăsimea de burtă cu bicarbonat de sodiu. Cum prepari sucul minune

Cum elimini grăsimea de burtă cu bicarbonat de sodiu. Cum prepari sucul

suc cu bicarbonat de sodiu elimina grasimea de burta

Cum elimini grăsimea de burtă cu bicarbonat de sodiu. Cum prepari sucul minune și ce trebuie să știi.

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul ce poate înlocui multe produse de îngrijire, de curățenie în gospodărie, dar are efect și asupra sănătății și frumuseții. Pentru că grăsimea de pe burtă este una dintre cele mai mari probleme de estetică, cu care se confruntă, atât femeile, cât și bărbații, îți propunem un suc-minune cu bicarbonat de sodiu, menit să distrugă celulele de grăsime de pe abdomen, și de ce nu, să le elimine complet, dacă este ajutat și de un program de exerciții cardio.

Suc de fructe cu bicarbonat de sodiu

Pentru că bicarbonatul de sodiu nu are tocmai un gust plăcut, atunci când îl consumăm, el este adesea adăugat în diverse sucuri și chiar în unele mâncăruri. Atenție însă, bicarbonatul de sodiu, NaHCO3, nu trebuie consumat în exces, acesta devine dăunător mai ales în cazul persoanelor care consumă alcool.

Pe de altă parte, unii medici avertizează asupra utilizării de bicarbonat de sodiu altfel decât pentru îngrijirea locuinței, din cauza riscului de supradozaj, risca care poate deveni chiar letal.

”Organismul uman are capacitatea de a se adapta atât la aciditate, cât şi la alcalinizare. Reacţia organismului de adaptare la alcalinizarea puternică este vasodilataţia cerebrală, care duce la edem cerebral, de aici putându-se ajunge, în unele cazuri, chiar la deces”, este afirmația făcută de medicul Marius Călinici, în urmă cu câțiva ani, pentru adevărul.ro.

Rețetă suc de fructe cu bicarbonat de sodiu

Ingrediente

  • 2 lămâi
  • 2 căni apă
  • 1 cană căpșuni
  • 1 mână de frunze de mentă
  • 1 linguriță de bicarbonat

Amesteca toate ingredientele în blender și consumă de doua ori pe zi. Consumă acest preparat 2-3 zile, dar nu riscați, dacă aveți probleme gastrice sau alte tipuri de probleme de sănătate.

Reduceți grăsimea de pe abdomen, adăugând, pe lângă sucul-minune în dietă, și exerciții cardio și abdomene. Încercați să faceți din sport un stil de viață. Rezultatele formidabile se obțin în timp... și cu transpirație!

sursa foto: frunză-verde.ro

Recomandari