Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile

Dieta după sărbători. După o perioadă în care ne-am înfruptat din mâncăruri dulci și grase, nu ar strica să încercăm o dietă după sărbători, bazată pe bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile.

dieta dupa sarbatori cu bicarbonat de sodiu

Dieta după sărbători. După o perioadă în care ne-am înfruptat din mâncăruri dulci și grase, nu ar strica să încercăm o dietă după sărbători, bazată pe bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile și cum combini acest ingredient pentru a obține rezultate.

Cum tratezi gripa cu bicarbonat de sodiu în trei zile

Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu

Grație multiplelor sale întrebuințări, bicarbonatul de sodiu a devenit un ingredient nelipsit din casele româncelor, care îl utilizează atât ca ajutor în curățenie, cât și în ce privește estetica.

Bicarbonatul de sodiu este utilizat în alibirea dinților, în prepararea diverselor măști faciale, dar și în tratarea afecțiunilor interne ( arsuri stomacale) și externe.

Bicarbonatul de sodiu este utilizat însă și în diverse amestecuri și sucuri, funcționând ca o adevărată dietă.

Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu. Cum o utilizezi

Ca să slăbești cu ajutorul bicarbotului de sodiu, regulile sunt foarte simple. Trebuie să adaugi acest ingredient ieftin și la îndemâna oricui în diverse băuturi și preparate. Acesta va acționa ca un accelerator al metabolismului și te va face să scapi de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor.

Bicarbonat de sodiu în suc de lămâie

Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile

Începe-ți ziua cu suc de lămâie în care adaugi și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.
Acest amestec îți detoxifiază ficatul și te umple de energie. Stoarce zeama de la o lămâie într-un pahar cu apă plată, apoi adaugi bicarbonatul de sodiu. Bea acest amestec timp de 14 zile. Vei slăbi eficient până la 2 - 3 kilograme. Sucul de lămâie cu bicarbonat de sodiu se consumă doar dimineața, pe stomacul gol. Dieta este contraindicată celor care au probleme gastrice.

Bicarbonat de sodiu în oțet de mere

Dieta după sărbători cu bicarbonat de sodiu. Cât slăbești în 14 zile

Bicarbonatul de sodiu funcționează ca o dietă dacă este adăugat și în oțet de mere. Cum se prepară amestecul: ai nevoie de - 2 linguri de otet de mere, 1 pahar de apă și 1 lingura bicarbonat de sodiu. Consumă această combinație câteva zile pentru a vedea cum te simți. Dacă organismul reacționează favorabil, poți ține această dietă până la 7 zile.

Dieta după sărbători nu poate fi însă completă și fără un program regulat de exerciții fizice. Așadar, nu uita să faci o alergare ușoară în fiecare zi, pentru un tonus de invidiat.

Ultimele știri