• Rasfoieste cu atentie meniul si cauta felurile care contin cuvintele "la gratar", "fiert in aburi", "copt", "in suc propriu"
• Umple-ti farfuria cu legume, orez brun, paste integrale si fereste-te de unt, margarina sau sosuri pe baza de smantana
• Daca iti comanzi salata, cere ca dressing-ul sa fie adus separat si foloseste-l cu zgarcenie
• Da la o parte pielea de pui sau grasimea vizibila de pe bucatile de carne
• Nu manca tot din farfurie, mai ales daca restaurantul ales serveste portii gigantice
• Daca iti face cu ochiul un desert „nu-tocmai-sanatos", comanda-l, dar ai grija sa il imparti cu un prieten
• Ai grija la consumul de alcool - in acest fel adaugi calorii "goale" mesei tale. Daca ai pofta de o bautura alcoolica, tine minte ca o bere usoara sau un sprit sunt cea mai buna alegere.
Citeste si alte articole interesante pe Good Food!
Foto: wordpress.bhmschools.org