Căutare Live

De ce traiesc vegetarienii mai mult

O serie de studii din anii 1970 si 1980 de la Universitatea Loma Linda din California au urmarit zeci de mii de adventisti inca din 1958 si au fost primele care au demonstrat ca vegetarienii traiesc mai mult decat persoanele care consuma carne.

Mai mult decat atat, studiile au indicat ca alimentele consumate de vegetarieni, adica fructe, legume si nuci, pot reduce riscul unor boli precum cancerul, bolile cardiovasculare si diabetul de tip 2, pot tine sub control indicele masei corporale si mentin creierul sanatos, relateaza The Huffington Post.

In 2002, Loma Linda a primit permisiunea sa continuie cercetarile. Noul studiu este doar pe jumatate terminat, dar descoperirile facute au uimit comunitatea medicala.

sursa: Jurnalul.ro

Studiu: Cumparaturile impulsive cauzeaza obezitate... 12 metode simple de a te feri de diabet ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri